تهران – ایرنا – شهر سئول از روز سه شنبه به مدت سه روز میزبان سران ایکائو و آژانس هوانوردی سازمان ملل خواهد بود.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از خبرگزاری یونهاپ، به گفته مسئول وزارت راه کره جنوبی، آژانس هوانوردی سازمان ملل این هفته یک مجمع حقوقی بزرگ در سئول برگزار خواهد کرد که در آن حدود ۸۰۰ مقام از ۱۲ کشور در مورد راه های تضمین و بهبود ایمنی بخش هوانوردی جهانی در دوران پس از همه گیری بحث خواهند کرد.

سمینار حقوقی ۲۰۲۲ سازمان بین‌المللی هوانوردی غیرنظامی (ایکائو) از سه‌شنبه به مدت سه روز در سئول و همچنین از طریق تله کنفرانس که توسط وزارت راه، زیرساخت و حمل‌ونقل کره جنوبی میزبانی می‌شود، آغاز می‌شود.

بنا به گفته مسئولان وزارت راه کره، در رویداد امسال که اولین جلسه برگزاری از زمان شروع همه‌گیری و ششمین نشست در نوع خود است، خوان کارلوس سالازار دبیر کل، مایکل گیل مدیر امور حقوقی آن و سایر چهره های کلیدی ایکائو، حضور خواهند داشت. طبق برنامه اعلام شده در طول برگزاری این نشست ها، شرکت‌کنندگان راه‌کارهایی را برای ارتقای بازیابی ایمنی صنعت هوانوردی جهانی از آغاز دوران کرونا با تمرکز بر سیاست‌ها و رویه‌های مربوط به بهداشت عمومی و اقدامات قرنطینه ای بررسی خواهند کرد.

همچنین نحوه تنظیم قوانین در مورد افزایش «اعمال غیرقانونی» مسافران و افزایش تهدیدات امنیت سایبری که هوانوردی غیرنظامی با آن مواجه است، در زمره مسائل مورد بحث خواهد بود.

به گفته این وزارتخانه، شرکت کنندگان همچنین در مورد تلاش های صنعت هوانوردی جهانی برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای و مسائل حقوقی هواپیماهای بدون سرنشین و سایر تحرکات هوایی بحث خواهند کرد.

کیم یونگ سونگ رئیس دفتر هوانوردی غیرنظامی این وزارتخانه، گفت: «انتظار می‌رود این سمینار به صنعت هوانوردی جهانی که به شدت تحت تأثیر همه‌گیری کرونا قرار گرفته است، جان تازه‌ای بدهد.»

او با ذکر این که امسال هفتادمین سالگرد پیوستن کره جنوبی به ایکائو است، افزود که حمایت قانونی این آژانس به کره جنوبی  کمک کرد تا در صنعت هوانوردی توسعه یابد.

کره جنوبی از سال ۲۰۰۱ هفت دوره متوالی عضو شورای ایکائو بوده و به دنبال یک دوره عضویت دیگر در نشست مجمع عمومی است که در ماه های شهریور و مهر در مونترال کانادا برگزار می شود. بر اساس داده های سازمان ملل، کره در سال ۲۰۲۰ از نظر حمل و نقل هوایی در رتبه پنجم جهانی قرار گرفت.

ایکائو که در سال ۱۹۴۷ به عنوان یکی از آژانس های سازمان ملل تأسیس شد، سیاست‌ها و استانداردهای ناوبری هوایی بین‌المللی را تنظیم می کند و ممیزی‌های انطباق و سایر نقش‌ها را با هدف تضمین ایمنی جهانی هوانوردی غیرنظامی و افزایش ظرفیت و کارایی سیستم انجام می‌دهد.