به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش گاز، روح اله نوریان روز سه شنبه اظهار داشت: با توجه به موقعیت جمهوری اسلامی و تشکیل ارتش های سایبری برای ضربه زدن به نظام و مراکز کلیدی از جمله واحدهای تولیدی همچون پالایشگاهها، لزوم استقرار این سیستم ها الزامی می باشد.
وی با بیان اینکه در کشور شاهد رشد و تربیت متخصصین فراوانی در بحث امنیت شبکه های کامپیوتری هستیم افزود: لزوم استفاده از تجربیات و توان شرکت های دانش بنیان و پیشرو در بحث امنیت برای بهینه کردن بسترها و شبکه های کامپیوتری و شناسایی نقاط ضعف برای جلوگیری از نفوذ و حملات سایبری ضرورت دارد.
مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام در ادامه به مخاطرات و تهدیدات فضای سایبری و به منظور صیانت از دارایی های شرکت در برابر تهدیدات سایبری احتمالی اشاره و تصریح کرد: این مرکز به عنوان یک سایت متمرکز مانیتورینگ امنیت و مدیریت شبکه به منظور مدیریت و پایش امنیت تجهیزات، شبکههای ارتباطی و رایانهها، نقطه تماس متمرکز برای رسیدگی به مشکلات امنیتی کاربران و راهبران شبکه، جمع آوری و آنالیز ترافیک شبکه و تولید گزارشات امنیتی در سطوح مختلف، پاسخ دهی به مشکلات و رخدادهای امنیتی، مدیریت و مانیتورینگ لحظهای تهدیدات و کاهش هزینههای مدیریت امنیت شبکه، راه اندازی شده است.
طیبه نعمتی، رئیس فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت پالایش گاز ایلام در ادامه به تهیه و نصب نرم افزارها و سخت افزارهای بروز و استفاده از توان و تخصص همکاران واحد فاوای شرکت برای راه اندازی سیستم مدیریت امنیت شبکه اشاره کرد و گفت: برای اطمینان از عملکرد سیستم های اطلاعاتی و امنیت شبکه ، اقدام به پیاده سازی سیستم مدیریت امنیت اطلاعات (ISMS) و استفاده از شرکتهای توانمند داخلی برای انجام تست نفوذ و ارزیابی های امنیتی شده است.
به گزارش ایرنا، شرکت پالایش گاز ایلام به منظور تامین گاز مصرفی استان ایلام و استانهای غربی کشور و همچنین تامین خوراک پتروشیمی ایلام و تقویت فشار گاز غرب کشور در ۲۵ کیلومتری شمال غرب شهرستان ایلام و ۱۲ کیلومتری غرب بخش چوار به دست متخصصان جوان ایرانی راهاندازی شده است.
ظرفیت اسمی پالایشگاه گاز ایلام ۶.۸ میلیون متر مکعب در روز است که خوراک آن از مخزن گازی تنگ بیجار واقع در استان ایلام به فاصله ۴۰ کیلومتری پالایشگاه تامین می شود.