یاسوج- ایرنا- معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۲۵۰ میلیارد ریال به پروژه طریق الطیب واقع در شهرستان کهگیلویه از محل اعتبارات سفر ریاست جمهوری به استان اختصاص یافت.

به گزارش ایرنا، کیامرث حاجی‌زاده روز سه شنبه در بازدید از جاده طریق‌الطیب کهگیلویه، اظهار داشت: پس از بررسی و برآورد هزینه ، این پروژه در چند وقت گذشته با هماهنگی‌هایی که با شرکت نفت صورت گرفت آغاز و تجهیزات راه سازی در محل مستقر شده و همچنین اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در کنار این پروژه در حال کار و فعالیت است.

وی افزود: چنانچه امروز کاری صورت گرفته به واسطه وصیت این شهید بزرگوار و روح قدسی وی است که در منطقه حاکم است.

حاجی زاده در ادامه افزود: در سه ماه گذشته با پیگیری‌هایی نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی، لنده و چرام در مجلس شورای اسلامی و استاندار، این پروژه در اولویت قرار داده شد.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: با برنامه ریزی‌های صورت گرفته شرکت نفت و گاز گچساران و اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان پای کار آمدند و با تعامل خوبی که شد کار آغاز شده است.

وی عنوان کرد: بیش از ۱۰ کیلومتر از مسیر بیس ریزی شده و آماده ادامه کار است و هم اینک تعداد دستگاه‌های راهسازی در حال کار این پروژه ۱۵ دستگاه هستند.

حاجی زاده ابراز داشت: قرار است در دو سه روز آینده دستگاهای راهسازی اضافه شوند، و با توجه به روند کار تا سه ماه آینده این پروژه به اتمام برسد.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: پل شهید طیب دوباره به مناقصه رفت و متاسفانه پیمانکاری برای آن مشخص نشد که دستور ترک تشریفات داده شد.

وی ادامه داد: پنج میلیارد تومان نقدینگی از محل اعتبارات سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها در اختیار اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قرار داده شد و از محل اعتبارات سفر ریاست جمهوری مبلغ ۲۵ میلیارد تومان برای این پروژه در نظر گرفتیم که این اعتبار قابل قبولی است و این پروژه را به اتمام خواهد رساند.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: برای آبادانی این منطقه و عمل به وصیت شهید عزیز مشکلات آب شرب و آنتن دهی تلفن همراه را نیز در آینده در دستور کار قرار می‌دهیم.

دانشجوی شهید هدایت الله طیب با شروع جنگ تحمیلی ،تحصیل در دانشگاه فلوریدای آمریکا را رها کرد تا در جبهه های جنگ علیه دشمنان بجنگد . شهید هدایت الله طیب در روستای موگر از توابع بخش سوق در استان کهگیلویه و بویراحمد به دنیا آمد.

طیب پس از گذراندن تحصیلات ابتدایی برای ادامه تحصیل راهی شهر بهبهان در استان خوزستان شد. در مقطع دبیرستان به دلیل فعالیت علیه رژیم طاغوتی شاهنشاهی از سوی عوامل ساواک گچساران دستگیر شد.

وی شهریورماه ۵۶ برای ادامه تحصیل به آمریکا مهاجرت کرد و پس از چند ماه آموزش و یادگیری زبان انگلیسی، وارد دانشکده کشاورزی سنت پترزبورگ فلوریدا شد و در رشته مهندسی کشاورزی آغاز به تحصیل کرد.در کشور آمریکا شهید طیب فعالیت‌های ضد رژیم پهلوی خود را گسترش داده و به فعالیت‌های ضد استکباری تبدیل کرد.

وی در دانشگاه امریکا با همکاری تعدادی از دانشجویان مسلمان انجمن اسلامی دانشجویان را در ایالت فلوریدا تاسیس کرد.با شروع جنگ تحمیلی پس از ورود به ایران خود را به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تهران معرفی و پس از گذراندن یک دوره یک ماهه در شیراز، مدت ۶ماه را در جبهه آبادان خدمت کرد.

همزمان با شروع عملیات فتح المبین، فرماندهی تانکهای چیفتن را بر عهده گرفت و در اوایل سال ۶۱ در منطقه رقابیه در عملیات فتح المبین به شهادت رسید.

بخش سوق با بیش از ۱۳ هزار نفر جمعیت داری ۷۵ روستای بزرگ و کوچک است.

شهرستان ۱۳۱ هزار نفری کهگیلویه با چهار بخش، چهار شهر و ۱۰ دهستان ۴۱۷ شهید گلگون کفن تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.