موسی علی نیا روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه پس از بازگشایی مدارس در رابطه با خدمات سرویس مدارس فقط در مرکز استان با مشکل مواجه شدیم گفت: براساس جلساتی که بین آموزش و پرورش و نهاد های مربوطه از جمله شهرداری برگزار شد مصوب شد تا در مسیر مدارس از اتوبوس های بیشتری در زمان های رفت و برگشت دانش آموزان استفاده شود.
وی افزود: همچنین در مسیر مدارسی که فاقد خطوط اتوبوس رانی هستند از خطوط بیشتر تاکسیرانی استفاده شود تا در زمان های مشخص دانش آموزان و اولیا به راحتی رفت و آمد کنند.
وی گفت: مدیران مدارس نیز اولیا دانش آموزانی که دارای خودرو هستند و تمایل به همکاری با مدارس دارند را شناسایی و مسوولیت جابجایی دانش آموزان را برعهده گیرند.
رییس آموزش و پرورش بجنورد گفت: در حال حاضر همه پروتکل های بهداشتی در مورد استفاده از سرویس مدارس بعد از بازگشایی رعایت می شود و ظرفیت سرویس مدارس برای سوار کردن دانش آموزان ۵۰ درصد است.
علی نیا در مورد هزینه سرویس مدارس بعد از بازگشایی نیز گفت: در حوزه سرویس مدارس با ۲ نوع سرویس مواجه هستیم، یکی سرویس های رسمی است که به تقاضای آموزش و پرورش شهرداری ها این خودرو ها را در اختیار مدارس قرار می گیرند و نرخ دریافت هزینه سرویس هم کاملا مشخص و مصوب است، اما سرویس های غیر رسمی هم هستند که والدین خودشان به صورت شخصی تهیه می کنند که سازمان تاکسیرانی در این زمینه نمیتواند پاسخگو باشد.
وی گفت: با توجه به اینکه آموزش و پرورش عضوی از کارگروه ماده ۱۸ است و فقط مسوول نظارت سرویس مدارس است اما حمل و نقل ایاب و ذهاب دانش آموزان برعهده سازمان حمل و نقل و شهرداری است.
این شهرستان در مجموع ۷۳ هزار دانش آموز ذارد که از این تعداد حدود ۴۰ هزار نفر در مقطع ابتدایی و مابقی در دیگر مقاطع تحصیلی هستند.