به گزارش روز سهشنبه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر مجید غیور مبرهن افزود: بر طبق رتبه بندی مذکور این دانشگاه رتبه ۱۵۱ تا ۲۰۰ در حوزه داروسازی و فارماکولوژی و رتبه ۵۰۱ تا ۵۵۰ را در حوزه پزشکی کسب کرده است.
وی بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد پارسال بر طبق رتبه بندی QS، در حوزه داروسازی رتبه اول و در حیطه پزشکی رتبه سوم را کسب کرده بود.
وی ادامه داد: در رتبه بندی جهانی QS که از جمله نظامهای رتبه بندی علمی معتبر جهانی میباشد، دانشگاههای جهان در ۵۱ حوزه موضوعی مختلف ارزیابی و رتبه بندی شدهاند که این دانشگاه توانست در حوزه موضوعی پزشکی و حوزه موضوعی داروسازی و فارماکولوژی جایگاه شاخصی را کسب نماید.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: کسب جایگاه شاخص دانشگاههای کشور در نظام های معتبر رتبه بندی جهانی از اهداف مهمی است که در نقشه جامع علمی کشور و سایر اسناد بالادستی بر آن تاکید شده است.
وی بیان کرد: امیدواریم با برنامهریزیها و تدابیر اندیشیده شده شاهد فتح قلههای علمی در حوزه های مختلف علوم پزشکی و قرار گرفتن نام دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جمع برترینهای دنیا و تحقق مرجعیت علمی مشهد مقدس باشیم.
دکتر غیور افزود: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه فناوری نیز همواره در زمره سه دانشگاه علوم پزشکی برتر کشور بوده و برنامه ویژه و عزم جدی برای تحقق شعارسال تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین داریم.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای پزشکی نیشابور و تربتجام است.