به گزارش ایرنا، "علی شریفی" روز دوشنبه در نشست با مسوولان کمیتههای اجرایی و شورای سیاستگذاری ورزش شهروندی همدان، افزود: سال گذشته با مساعدت شهردار و رییس سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری همدان توانستیم به موقع جوایز تیمها و عوامل اجرایی المپیاد ورزش شهروندی را پرداخت کنیم.
وی اضافه کرد: امسال نیز با توجه به بهتر شدن شرایط کرونایی، سعی در توسعه ورزش در تمامی نقاط سطح شهر به ویژه پارکها داریم.
وی افزود: رویکرد سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری در سال جدید، پرورش استعدادها و ایجاد مسیر قهرمانی برای شکوفایی نخبههای ورزشی است.
شریفی گفت: ورزش شهروندی امسال با رویکرد متفاوت اجرایی خواهد شد و هدف ما نوآوری در برنامهها و ارتقا سطح کیفی و کمی مسابقات است.
وی با تاکید بر اینکه بودجه ورزش شهروندی و محلات هیچ ارتباطی با اعتبارات اختصاص یافته به رشته فوتبال و سایر حوزهها ندارد، گفت: بودجه ورزش شهروندی مجزا است و تماما برای رونق ورزش محلات هزینه میشود.
معاون ورزش سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری همدان با قدردانی از نگاه عدالت محور مدیریت شهری همدان در حوزه ورزش شهروندی، گفت: شهردار همدان از جنس ورزش است و در این مدت از حضورش در راس مدیریت شهری همواره نگاهی حمایتی به ورزش شهروندی داشته است.
وی پرهیز از جزیرهای عمل کردن در ورزش شهروندی را خواستار شد و افزود: شورای سیاستگذاری ورزش شهروندی از افراد باتجربه و توانمند تشکیل شده است که به طور قطع امسال ارتقا سطح کیفی برنامهها را در دستور کار خواهند داشت.
"سعید پناه آبادی" مسوول ورزش شهروندی همدان نیز گفت: امسال به دنبال تحقق مشارکت ۴۰ هزار همدانی در برنامههای ورزش شهروندی هستیم.
وی افزود: سایت ورزش شهروندی آماده نام نویسی از علاقه مندان به ورزش است و در تمامی اقصی نقاط شهر همدان برنامههای متنوع را طی سال گذشته اجرایی کردهایم و امسال نیز این رویکرد با گستردگی بیشتری انجام میشود.
پناه آبادی خاطرنشان کرد: شورای سیاستگذاری ورزش شهروندی به زودی نشستهای تخصصی و هم اندیشی خود را آغاز میکند تا نسبت به تعیین رشتههای ورزشی امسال برای مشارکت در ورزش شهروندی تصمیم گیری شود.
"مرتضی کوکبی" دبیر ورزش شهروندی همدان نیز با قدردانی از حمایت به موقع سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری در تامین جوایز تیمهای برتر گفت: امیدواریم امسال با برنامه ریزی مطلوب نسبت به توسعه ورزش شهروندی در تمامی محلات شهر همدان گام برداریم.
وی برگزاری مسابقات فوتبال به عنوان پرجمعیتترین رشته ورزشی ورزش شهروندی را جزو الگوهای کشوری دانست و گفت: در سایر رشتههای ورزشی نیز هدفمند برنامه ریزی کردهایم و امسال با توجه به کاهش آمار کرونا، فعالیتها را گستردهتر میکنیم.
"میثم ناصرنژاد" عضو شورای سیاستگذاری ورزش شهروندی نیز خواستار ارایه طرح و برنامههای نوین از سوی کمیتهها برای تدوین تقویم ورزش شهروندی در سال جاری شد و افزود: نوآوری همراه با جذابیت باید در راس برنامههای ورزش شهروندی برای عموم مردم مورد توجه قرار بگیرد.
وی با تاکید بر اینکه به دنبال قهرمان پروری در ورزش شهروندی نیستیم، گفت: مشارکت عمومی مردم به قصد کشف استعدادها و معرفی آنان به تیمهای ورزشی مدنظر قرار بگیرد.
وی تشکیل کمیته نظارت بر فعالیت سایر کمیتههای اجرایی را خواستار شد و افزود: راستی آزمایی و بالا بردن سطح کیفی برنامه، آموزش عمومی، ارتقا سطح آگاهی شهروندان از فواید رشتههای ورزشی و برگزاری دورههای داوری و مربیگری مدنظر قرار بگیرد.
سال گذشته بیش از ۱۷ هزار شهروند همدانی در برنامههای ورزش شهروندی شرکت کردند.