به گزارش ایرنا، محمود قنبری روز چهارشنبه در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی خراسان شمالی پیرامون شعار سال ۱۴۰۱ به عنوان «سال تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین» از سوی رهبر معظم انقلاب، اظهار داشت: شرکت های دانش بنیان باید تولید ثروت و دانش کنند تا توانایی رقابت در بازار را داشته باشند و در این صورت است که تولید ناخالص داخلی استان افزایش می یابد.
وی تصریح کرد: تولیدات سنتی خراسان شمالی با مشکل فروش مواجه هستند و باید از این تجربه در جهت تولیدی خلاق و مبتکر استفاده کرد.
قنبری با بیان اینکه خراسان شمالی باید به سمت توسعه شرکت های دانش بنیان حرکت کند، گفت: باید زیرساخت های این حرکت عظیم در استان فراهم شود و تمامی مدیران در این راستا همفکری و هماهنگی لازم را داشته باشند.
وی ادامه داد: خراسان شمالی در توسعه شرکت های دانش بنیان تجربه موفقی را نداشته است و این شرکت ها نتوانسته اند در تولید دانش به خوبی فعالیت کنند و لازم است با رویکردی جدید وارد این حوزه شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان شمالی افزود: سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مطالعات خود را برای زمینه سازی تحقق شعار سال آغاز کرده است و به زودی طرحی را در این زمینه تکمیل خواهد کرد تا بتوان به نتایج مناسبی رسید.
وی خاطرنشان کرد: تولید دانش، فلسفه وجودی شرکت های دانش بنیان را تشکیل می دهد که این دانش را باید وارد بازار کار و اشتغالزایی ایجاد کرد و در این صورت است که به اقتصادی پایدار دست می یابیم.
قنبری تحریم های ظالمانه را معضلی بزرگ برسر راه سرمایه گذاران خارجی دانست و گفت: انتقال پول توسط سرمایه گذاران بدلیل تحریم ها وجود ندارد، ولی باید سیر قانونی نیز رعایت شود.
وی تصریح کرد: اراده و خواست مردم در حوزه پزشکی با تربیت پزشکان کارآزموده به خوبی مشهود است و زمانی کشور ما پزشکانی از کشورهای هند، پاکستان و آسیای شرقی وارد می کرد اکنون در این حوزه خودکفا شده ایم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان شمالی عنوان کرد: بر اساس برآورد مدیرکل اقتصادی و دارایی خراسان شمالی، پزشکان زیادی از کشور افغانستان متقاضی فعالیت در این استان هستند ولی قوانین وزارت بهداشت و درمان این روند را کند می کند و اگر پزشکی خواهن فعالیت در این استان است باید سیر قانونی را طی کند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام نوروزی خود سال ۱۴۰۱ را سال «تولید؛ دانشبنیان، اشتغالآفرین» نامگذاری کردند.