به گزارش ایرنا، عبدالرحیم افروغ روز چهارشنبه در آیین تجلیل از برگزیدگان مسابقات قرآنی ویژه عشایر استان افزود: استعدادها و ظرفیتهای خوبی در بین عشایر وجود دارد که با برنامهریزی و ساماندهی میتوان آنها را شکوفا کرد.
وی ادامه داد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت سیزدهم طرح آموزش رایگان هنر را در مناطق محروم و کمبرخوردار با هدف توسعه اقتصاد هنر و کسب و کارهای فرهنگی و هنری در نظر گرفته که اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی بوشهر آمادگی دارد این مهم را برای بهرهمندی عشایر اجرا کند.
وی ادامه داد: برنامههای قرآنی از اولویتهای این اداره کل است و در اجرای تمامی آنها نگاهمان به همه اقشار و مناطق یکسان است.
مدیرکل امور عشایر استان بوشهر نیز گفت: شغل اصلی عشایر استان بوشهر دامداری و دامپروی است که در کنار این مهم به صنایع دستی، گیاهان دارویی، پرورش عسل، کارهای زراعی و باغی نیز مشغول هستند.
عبدالمحمد امینیزاده افزود: در سال ۱۳۹۵ بخشنامه توسعه ساختار فرهنگی در قالب دو بخش "جامع سطح سواد دانش و مهارت" و "ارائه خدمات فرهنگی" مصوب شد که به طور قطع با همکاری و نگاه والای رشد و توسعه، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر در حوزه فرهنگی، هنری و قرآنی میتواند نقش به سزایی در این راستا ایفا کند.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور عشایر استان بوشهر نیز گفت: هدف از برگزاری برنامههای قرآنی، اجرای فعالیتهای حوزه قرآن در راستای انتخاب استان بوشهر به عنوان پایتخت قرآنی سال ۱۴۰۰ و استعدادشناسی و استفاده از ظرفیتها است.
سید غلامحسین دشتیحسینی اظهار امیدواری کرد با اجرای این برنامهها گامی موثر در راستای ترویج و گسترش فرهنگ قرآن و آموزش قرآن در بین علاقهمندان به کتاب آسمانی برداشته شود.
در این آیین و با حضور مسئولان از برگزیدگان مسابقات قرآنی ویژه عشایر استان بوشهر با اهدای لوح سپاس و هدایا تجلیل شد.