ابراهیم احترامی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: چنانچه وزن این نانها کاهش نمییافت بایستی قیمت آنها افزایش بیشتری مییافت ،به طور مثال برای آنکه قیمت هر قرص نان لواش از سه هزار ریال به چهار هزار ریال برسد بایستی به پنج هزار ریال میرسید اما مسوولان گفتند برای اینکه نرخ نان به این قیمت نرسد وزن چانه از ۱۸۰ گرم به ۱۴۰ گرم برسد، همچنین وزن نان سنگک هم از ۶۵۰ به ۵۰۰ گرم رسید.
وی اضافه کرد: چنانچه سایر اقلام نان از وزن نان خود کاستهاند تخلف کردهاند اما چارهای هم ندارد و یا بایستی ضرر و زیان کنند و یا اینکه تخلف کنند چرا که درآمدها با هزینهها همخوانی ندارد.
رییس اتحادیه نانوایان بندرعباس با بیان اینکه نانواییها در این زمینه بیشترین ضرر را میکنند، گفت: نانوایان هم شرمنده مردم هستند و هم چارهای ندارند و بیشتر از مردم اذیت میشوند.
احترامی اضافه کرد: نانوایان همچنان با خطر ورشکستگی روبهرو بوده و بایستی شرایط اقتصادی بهبود یافته و میزان تورم کاهش یابد.
شایان ذکر است رییس اتحادیه نانوایان بندرعباس ۹ فروردین امسال اعلام کرد نرخ نان در بندرعباس با مجوز کارگروه آرد و نان هرمزگان، از روز گذشته تغییر یافت و با نرخهای جدید به مردم عرضه میشود و گفت: ین تغییر قیمتها که پس از حدود سه سال انجام میشود.
البته بنابر اخبار منتشر شده در خرداد سال ۱۳۹۹ و بنابر گفتههای معاون بازرگانی وتوسعه تجارت سازمان صنعت، معدن وتجارت هرمزگان، بر اساس تصمیم کارگروه آرد ونان استان، قیمت نان در بندرعباس بین ۱۰ تا ۲۳ درصد افزایش یافته بود.