سنندج- ایرنا- معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفت: قبل از عید نوروز که هنوز موضوع آموزش حضوری مطرح نبود و در راستای جبران افت یادگیری دانش آموزان پیشنهاد شد که یک ماه به سال تحصیلی جاری اضافه شود، اما این پیشنهاد هنوز تصوب نشده است.

مهدی کاظمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه طبق قانون زمان آموزش تاپایان اردیبهشت است، اظهار داشت: افزایش یک ماه به طول مدت سال تحصیلی، نیاز به ابزارهای قاونی و مصوبه‌هایی است اما در این فرصت باقی مانده اگر جبران آموزش نشود تدابیری را اتخاذ خواهیم کرد.

وی اضافه کرد: البته اگر لازم شود موضوع افزایش مدت سال تحصیلی را مجددا به جریان می اندازیم که از طریق ظرفیت های قانونی مصوب شود اما فعلا در اولویت ما نیست.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: براساس بررسی های انجام شده آماری در حال حاضر ۹۱ درصد دانش‌آموزان مقاطع مختلف تحصیلی در مدارس حضور دارند و از آموزش حضوری بهره‌مند هستند.

وی اظهار داشت: طبق مصوبه ستادملی مبارزه با کرونا و تصمیم بر بازگشایی حضوری مدارس پس از حدود ۲۵ ماه از روز ۱۴ فروردین جاری گرفته شد و این تصمیم با استقبال بسیار خوب دانش‌آموزان و همراهی اولیا روبرو شد.

وی با بیان اینکه در نخستین روز بازگشت مجدد به آموزش حضوری بیش از ۸۰ درصد دانش‌آموزان در مدارس حضور پیدا کردند، گفت: در حال حاضر این آمار به ۹۱ درصد افزایش پیدا کرده و ۹ درصد باقی مانده نیز کاملا طبیعی است ما همیشه در حالت عادی در مدارس با غیبت دانش آموزان مواجه بودیم.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: در تصمیم بازگشت مجدد به آموزش حضوری شرطی گذاشته شد مبنی بر اینکه دانش‌آموزانی که احیانا مبتلا به ویروس کرونا بوده، دارای بیماری زمینه ای و علایم هستند با تایید پزشک می توانند در مدرسه حضور پیدا نکنند.

وی ادامه داد: برای این دانش آموزان نیز زمینه فراهم شده و می توانند از محتواهای آموزشی که قبللا تولید و بارگذاری شده در شبکه شاد استفاده کنند، اما در مجموع آموزش غیرحضوری نداریم و آموزش صرفا حضوری است.

بازدید از ۳۸ هزار مدرسه

کاظمی در ادامه به نظارت بهداشتی بر مدارس اشاره کرد و گفت:  از ۱۴ فروردین غیر از تیم های نظارتی که از سوی وزارتخانه  برای بازدید از مدارس تعیین شد در استان ها هم تیم‌های نظارتی تشکیل و تاکنون بیش از ۳۸ هزار مدرسه مورد بازدید قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه واکسیناسیون شرط حضور در مدارس نبوده است اما بخش زیادی از دانش‌آموزان و معلمان واکسن دریافت کرده اند، افزود: بیش از ۹۲ درصد دانش آموزان دُز اول و بیش از ۸۵ درصد دُز دوم را دریافت کرده اند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: در حال حاضر مدیران و معلمان و کادرآموزشی مدارس موظف هستند استفاده از ماسک، تهویه مناسب و بهداشت محیط  را مورد تاکید قرار دهند.

به گزارش ایرنا،  احمد وحیدی وزیر کشور و فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا ششم فروردین ماه در نشست هماهنگی بازگشایی مراکز آموزشی در ۱۴ فروردین که با حضور وزیران آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و نمایندگان وزارت بهداشت برگزار شد، تاکید کرد: همه مدارس و مراکز آموزشی باید از ۱۴ فروردین با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، به برگزاری کلاس‌های حضوری برای همه دانش‌آموزان و دانشجویان اقدام کنند.