به گزارش ایرنا، سید حامد عاملی در نخستین نشست قرارگاه اقتصاد دانشبنیان استان اردبیل با بیان اینکه استان اردبیل با توجه به ظرفیتهای موجود ، در بخش دانشبنیان عقب مانده است، بر لزوم تلاش برای رفع موانع قانونی و اجرایی در این خصوص تاکید کرد.
وی با بیان اینکه حرکت در راستای توسعه دانش بنیانها به صورت کیفی امسال باید جدیتر از سال پیش انجام شود ، اظهار کرد: مدیران و روسای دانشگاهها باید مسوولانه تر از گذشته اقدام کرده و روند شناسایی فعالان این بخش و تلاش برای انبوه سازی تولیدات را با جدیت پیگیری کنند.
استاندار اردبیل اثرات رشد شرکتهای دانشبنیان برای توسعه استان در آینده را غیرقابل انکار دانست و تصریح کرد: هر جامعهای در حوزه دانش بنیان رشد داشته باشد موفقتر خواهد بود و در این راستا لازم است توسعه این بخش در استان شتاب گیرد.
وی با اشاره به احتمال بازگشایی مرزها در هفتههای آتی، خواستار شناسایی افراد و دانش بنیانهای دارای ایده در خصوص گردشگری سلامت شد.
عاملی با بیان اینکه رشد دانش بنیان ها در حوزه کشاورزی و سلامت استان به شدت پایین است ، افزود: با توجه به ظرفیتهایی که در این حوزهها داریم ، باید مدیران مربوطه در این خصوص پیگیر بوده و دانشبنیانهای مرتبط را شناسایی و جذب کنند.
وی حفظ و حمایت از انسانهای دانش پایه در رشتههای مختلف را گامی برای تولید ثروت در آینده استان دانست و خواستار انتخاب دستگاههای مختلف و حتی واحدهای صنعتی خصوص برای ایجاد مراکز رشد شد.
استاندار اردبیل با اشاره به آغاز فعالیت کارگزاری دانشبنیان در استان از خرداد ماه، گفت: با هدف تسهیل در صدور مجوزها آموزشهای لازم به فعالان این بخش داده شده و کارگزاری دانشبنیان در استان دایر و صدور مجوزها نیز در داخل استان انجام میشود.
وی همچنین با یادآوری فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار با مسوولان کشور در خصوص تصمیمات مدیران و تاثیر آن در سرنوشت مردم اظهار کرد: کوتاهی در اقدام و یا مدیریت موضوعی که با سرنوشت مردم مرتبط است ، معصیت بوده و باید همه مدیران نسبت به رفع مشکلات مردم فارغ از دستورالعمل های دست و پاگیر حساس باشند.
در این جلسه سه ساعته روسای دانشگاههای استان ، رییس پارک علم و فناوری و تعدادی از نمایندگان و فعالان حوزه دانش بنیان ها، اقدامات انجام شده و مسائل این حوزه را بیان کردند.