اراک - ایرنا - استاندار مرکزی گفت: دولت سیزدهم برنامه‌های مفصلی برای محرومیت‌زدایی طراحی و تدوین کرده است.

«فرزاد مخلص‌الائمه» چهارشنبه شب در آیین گرامیداشت روز هنر انقلاب اسلامی در روستای خسروبیگ شهرستان میلاجرد افزود: دولت سیزدهم یکی از موضوعات بسیار اولویت دار خود را به بحث محرومیت زدایی در حوزه فقر و محرومیت نسبی و بویژه در مبارزه با فقیر مطلق است قرار داده است.

وی بیان کرد: بسیاری از برنامه‌های طراحی و تدوین شده در این خصوص آغاز شده است.

استاندار مرکزی ادامه داد: طبیعی است نقاطی از کشور و استان مرکزی که کانون‌های محرومیت تاریخی هستند در اولویت رسیدگی‌ها قرار دارند. 

مخلص‌الائمه بیان کرد: انقلاب متعلق به مستضعفان و محرومان است و تلاش دولت‌ها بویژه دولت سیزدهم برای زدودن این محرومیت است.

وی گفت: محرومیت‌ها می‌تواند ابعاد مختلفی در حوزه فرهنگی، اقتصادی، زیرساختی و زیربنایی داشته باشد که با تلاش نهادهای مختلفی که متصدی این امر هستند، کارهای بسیار ارزشمندی در نهادها و سازمان‌های دولتی، ارگان‌های عمومی و سایر دستگاه‌ها انجام شده اما هنوز با نقطه آرمانی فاصله زیادی وجود دارد.

استاندار مرکزی افزود: به همین منظور برنامه‌هایی در راستای سند تحول دولت مردمی تدوین شده که در اسفندماه سال گذشته منتشر شد و به همه دستگاه‌ها ابلاغ شده است.

مخلص‌الائمه گفت: در قالب این سند و یک‌هزار و ۲۳ اقدام طراحی شده، بخشی از برنامه‌ها متعلق به مناطق کم برخودار و شکاف‌های طبقاتی است.

وی اظهار داشت: برای عبور از مرحله و ورود فعال به گام دوم انقلاب نیازمند حرکت‌های جهشی و جهادی با حفظ اصول و خطوط اصلی انقلاب و البته نوآوری در روش‌ها، شیوه‌ها و کارکردها هستیم و همه ظرفیت‌ها را برای این موضوع به میدان می‌آوریم.

استاندار مرکزی ادامه داد: بالغ بر ۸۰ تا ۹۰ هزار پروژه ناتمام و نیمه تمام در کشور وجود دارد که اتمام آنها یک مصیبت برای دولت شده است.

مخلص‌الائمه تصریح کرد: تمام کردن این پروژه‌ها بیش از ۳۰ سال بودجه کشور را نیاز دارد که بخشی از پروژه‌های نیمه تمام متعلق به این خطه است.

وی گفت: با طراحی که در استانداری مرکزی صورت گرفته، یک اولویت بندی مشخص شده تا پروژه‌ها با اولویت و بویژه آن دسته از طرح‌هایی که مطالبه مردم شده و به مراحل پایانی خود نزدیک شده و چندین سال رها شده به اتمام برسند.

استان مرکزی با ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت است.