سید مجید موسوی روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: یکی از راهکارهای اصلی پیشگیری و کنترل بیماری سرخک، ایمنسازی گروههای هدف و شناسایی و درمان به موقع افراد مبتلا، آموزش و جداسازی آنها است.
وی گفت: باتوجه به اینکه موارد سرخک به دلیل ورود مهاجران افغانستانی به کشور افزایش یافته است، جهت پیشگیری و ابتلا و انتشار احتمالی این بیماری در جامعه، واکسیناسیون اتباع غیر ایرانی ۹ ماهه تا ۳۰ ساله بدون توجه به سابقه واکسیناسیون در دستور کار وزارت بهداشت و درمان قرار گرفته است.
موسوی بیان کرد: در این ارتباط حدود ۴ هزار و ۷۰۰ اتباع غیر ایرانی در سنین ۹ ماه تا ۳۰ سال در سامانه الکترونیک سلامت ثبت شده است که برای این گروه سنی در شهرستان ، واکسن ام ام آر و ام آر تزریق میشود.
وی افزود: طبق رصد و پایش واکسیناسیون کودکان زیر ۵ سال از سامانههای الکترونیکی سلامت ، بیش از ۹۵ درصد از آنها د ر شهرستان واکسینه شدهاند و کودکانی که به دلایل مختلفی واکسیناسیون آنها به تاخیر افتاده است، توسط مراقبین سلامت و بهورزان پیگیری شدهاند.
مسئول مبارزه با بیماریهای واگیر شبکه بهداشت و درمان گناوه اظهار داشت: از ابتدای سال ۱۴۰۱ تاکنون ۵ مورد مشکوک به سرخک در شهرستان گناوه شناسایی شده است که خوشبختانه در موارد نمونهگیری شده مورد مثبتی مشاهده نشده است.
وی گفت: علائم بیماری سرخک تب، آبریزش بینی؛ سرفه، التهاب چشم و بروز دانههای قرمز رنگ پوستی است که از والدین تقاضامندیم با بروز هرگونه این علائم به نزدیکترین مرکز خدمات جامع سلامت و خانه بهداشت محل سکونت خود مراجعه کنند.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر واقع است.