به گزارش ایرنا علی جهانی میر روز پنجشنبه به رسانه ها اعلام کرد: شعب این بانک پارسال سال ۲۵هزار و ۴۲۰ فقره تسهیلات به ارزش ۱۹ هزار و۷۷۲ میلیارد ریال به کشاورزان و مشتریان پرداخت کردند.
وی گفت: این اعتبار به منظور تامین مالی و حمایت از بخش کشاورزی استان بود و حدود ۹۱.۲ درصد این تسهیلات به بخش کشاورزی و فعالیت های وابسته پرداخت شده است که بیشترین تسهیلات، در بخش دام و طیور به ارزش هفت هزار و ۹۳۲ میلیارد ریال و در بخش زراعت سه هزار و ۵۳۷ میلیارد ریال پرداخت شد.
جهانی میر افزود: با پرداخت یکهزار و ۸۰ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی، تعداد یکهزار و ۳۹ دستگاه ماشین آلات و ابزارهای کشاورزی شامل ۴۷۱ دستگاه تراکتور، ۲۰ دستگاه کمباین و ۵۴۸ دستگاه انواع ادوات و دنباله بندها در اختیار کشاورزان استان قرار گرفت که نقش بسیار موثری در افزایش و ارتقای کمی و کیفی تولیدات کشاورزی وجهش تولید دارد.
وی با اشاره به رشد سه برابری پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج توسط شعب بانک کشاورزی لرستان تصریح کرد: سال گذشته ۹۸۳ فقره تسهیلات ازدواج به مبلغ ۸۵۲ میلیارد ریال به متقاضیان پرداخت شده است.
وی گفت: شعب بانک کشاورزی لرستان در سال گذشته مبلغ ۳۵۳ میلیارد ریال تسهیلات در قالب دامدار کارت به تعداد یکهزارو ۸۸ نفر از دامداران استان و پنج هزارو ۱۱۹ فقره کشاورز کارت به مبلغ ۶۹۸ میلیارد ریال نیز پرداخت کردند.
وی با تاکید بر نقش مستقیم جامعه عشایری در افزایش تولید محصولات دامی اظهار کرد: سال گذشته مبلغ ۱۱۵میلیارد ریال تسهیلات در راستای حمایت از زنجیره ارزش گوشت قرمز در قالب تسهیلات سرمایه در گردش خرید نهاده مورد نیاز عشایر استان از محل اعتبارات تخصیص یافته صندوق توسعه ملی به ۳۶۰ نفر از متقاضیان پرداخت شده است.
مدیر شعب بانک کشاورزی لرستان گفت: سال گذشته در راستای حمایت از مشمولین بند "ب" تبصره ۱۶سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) ، تعداد ۵۱۴ فقره تسهیلات به مبلغ ۲۵۰ میلیارد ریال به افراد تحت پوشش نهاد های حمایتی بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) پرداخت شد.
جهانی میر افزود: شعب بانک کشاورزی لرستان در سال گذشته مبلغ ۱۸۹ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه درمان بیماری های خاص به ۹۴۷ نفر از متقاضیان با معرفی دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان پرداخت کردند.
وی اظهار کرد: همچنین جهت تامین بذر گواهی شده مورد نیاز کشاورزان، شعب این بانک در سال گذشته مبلغ ۸۵۲ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کردندکه نسبت به سال های قبل رشد بسیار چشمگیری داشته است.
وی ادامه داد: شعب بانک کشاورزی استان لرستان از ابتدای سال ۱۳۹۹ تا پایان سال گذشته بیش از یکهزار و ۹۰ میلیارد ریال تسهیلات از محل اعتبارات بند الف تبصره ۱۸ (ماده ۵۲) به متقاضیان احداث گلخانه ، پرورش گیاهان دارویی، صنایع تبدیلی و تکمیلی و همچنین متقاضیان سرمایه در گردش در زیربخش های مختلف کشاورزی پرداخت کردند.
جهانی میر بیان کرد: شعب بانک کشاورزی استان لرستان با هدف خودکفایی در زنجیره تولید مرغ، سال گذشته مبلغ ۷۶ میلیارد ریال تسهیلات سرمایه در گردش مرغ لاین آرین به ۱۲ واحد مرغداری فعال در این زمینه پرداخت کرده اند.
وی اضافه کرد : از ابتدای اجرای دستور العمل بند خ ماده ۳۳ تا پایان سال ۱۴۰۰، با بخشودگی سه هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال از سود و جرائم تسهیلات کشاورزان خسارت دیده بیش از ۳۶ هزار فقره بدهی آنان توسط بانک کشاورزی لرستان تعیین تکلیف شده است.
جهانی میر با اشاره به اینکه در حال حاضر صندوق بیمه کشاورزی، تنها حمایت کننده از کشاورزان خسارت دیده مقابل حوادث قهری می باشد، افزود: در سال زراعی گذشته (۱۴۰۰-۱۳۹۹) تعداد ۷۱ هزار فقره بیمه نامه برای بهره برداران بخش کشاورزی صادر شده و به بیش از ۱۶ هزار و ۸۲۵ نفر از بیمه گذاران تحت پوشش که از حوادث قهری متحمل خسارت شده اند بالغ بر ۷۷۸ میلیارد ریال غرامت پرداخت شد.
وی گفت: در سال زراعی جاری که از مهرماه ۱۴۰۰ آغاز شده حدود ۴۴ هزار نفر از تولیدکنندگان بخش کشاورزی اقدام به خرید بیمه نامه کشاورزی نموده اند و این صندوق نیز ۳۱ میلیارد ریال غرامت به ۱۲۴ نفر از بیمه گذاران خسارت دیده پرداخت کرده است.