شهرکرد- ایرنا- نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، سامان و بن در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصدی طرح قانونی انتقال آب بن به بروجن گفت: این طرح مصوبه سه دولت را دارد و ۱۵ سال اعتبار گرفته است.

احمد راستینه هفشجانی روز پنجشنبه در شورای اداری چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: با تلاش مجمع نمایندگان با همکاری مسوولان و در ۶ ماهه گذشته با کمک استاندار ، برای طرح تعطیل شده انتقال آب آشامیدنی در این استان ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار جذب شد.

وی با انتقاد از صدا و سیمای استان همجوار و طرح این سوال که شما در چه جایگاهی هستید که" طرح قانونی انتقال آب بن به بروجن را غیر قانونی عنوان کرده‌اید"، افزود: کسی نمی‌تواند حق قانونی و طبیعی مردم این استان در تامین آب آشامیدنی را تعطیل کند.

راستینه یادآور شد: ما در مجلس شورای اسلامی اجازه نمی‌دهیم که تونل بهشت‌آباد که متوقف شده و اکنون متوقف است، دوباره شروع شود و تونل غیر قانونی انتقال آب گلاب دارد آبگیری می‌شود، باید متوقف شود.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری مکلف شود تا با حفظ کرامت، از حقوق مردم استان دفاع کند و همچنین افتخار می‌کنیم بر سر مساله آب استان با هیچ‌کس معامله نکرده‌ و نخواهیم کرد.

وی گفت: ۲ سال است از مسوولان می خواهیم که طرح تامین آبرسانی جامع آشامیدنی، کشاورزی، صنعت و حق‌آبه‌های محیط زیستی چهارمحال و بختیاری از حوزه کارون ارائه شود.

راستینه تاکید کرد: نیازمند طرح جامع آبرسانی شرب، کشاورزی و صنعت از حوزه کارون هستیم و در سفر رییس‌جمهور به استان این طرح مورد تاکید قرار گیرد.

نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، سامان و بن در مجلس شورای اسلامی تقویت روابط بین بخشی دستگاه‌های اجرایی برای رفع مشکلات اقتصادی را ضروری دانست و یادآور شد: شهرکرد به‌ عنوان مرکز استان مورد توجه مسوولان استانی نبوده است و اکنون نباید با ترافیک مواجه باشد.

راستینه اظهار داشت: در همین راستا مدیران دستگاه‌های اجرایی چهارمحال و بختیاری مکلف به تدبیر در رفع مشکلات مرتبط با مرکز استان شوند.

وی با اشاره به ضرورت خدمات‌رسانی به مردم نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری گفت: برخی دستگاه‌های اجرایی استان هنوز ادارات خود را در بعضی شهرستان‌ها مستقر نکرده‌اند.

نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، سامان و بن در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اقدامات مسوولان ارشد چهارمحال و بختیاری و پیگیری‌های آنان در سطح ملی به مردم اطلاع‌رسانی و گزارش داده شود.

راستینه با اشاره به نامگذاری امسال تاکید کرد: حمایت از شرکت‌های دانش بنیان باید در دستورکار همه دستگاه‌های اجرایی استان قرار گیرد.

وی با انتقاد از عملکرد بانک‌ها در خصوص پرداخت تسهیلات تصریح کرد: در این زمینه باید تدبیری اندیشه شود و بانک حق ندارد جزیره‌ای عمل کند و بانک باید در زمینه پرداخت تسهیلات همکاری لازم را با متقاضیان داشته باشد.

نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، سامان و بن در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مجلس یازدهم در سال قبل اقدامات فراوانی انجام داد و با اصلاحات بودجه‌ای ۱۴۰۱ به دولت اجازه داد در یک برنامه‌ریزی جامعه وابستگی خود به ارز ترجیحی را کاهش دهد.

وی تحقق شعار سال را نیازمند فراهم کردن زیرساخت‌ها برای شرکت‌های دانش‌بنیان دانست و گفت: تامین زمین رایگان برای شرکت‌های دانش‌بنیان با هدف عبور از مشکلات کنونی در دستور کار مسوولان مرتبط قرار گیرد و در این راستا شرکت شهرک‌های دانش‌بنیان مورد توجه باشد.

راستینه دریافت تسهیلات بانکی را از مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان اعلام و تاکید کرد: سال گذشته یک‌هزار میلیارد ریال تسهیلات برای این شرکت‌ها اختصاص یافت که به‌علت همکاری نکردن بانک‌های عامل هنوز جذب نشده است.

نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، سامان و بن در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: سال گذشته ۱۳ هزار میلیارد ریال تسهیلات تبصره ۱۸ به استان ابلاغ شده است که برای جذب آن با مشکل مواجه شده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه تنها ۳۰ هکتار گلخانه در چهارمحال و بختیاری تا پایان سال قبل وجود داشت، یادآور شد: سال گذشته مجوز ۵۰۰ هکتار گلخانه در استان با پنج هزار نفر اشتغال‌زایی صادر شده اما به‌علت تضامین سخت بانکی، دریافت تسهیلات با مشکل مواجه است.

راستینه گفت: با پیگیری‌های بین‌ مجمع نمایندگان چهارمحال و بختیاری و مسوولان ارشد استان، اعتبارات ویژه‌ای در این استان طی ۲ سال گذشته جذب شد.