آرش آوان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه کالای مزبور به عنوان تغذیه تکمیلی در اختیار زنبورداران قرار گرفته است، افزود: تغذیه تکمیلی صرفا برای رشد جمعیت و ماندگاری زنبور عسل استفاده میشود و در زمان برداشت عسل از شکر استفاده نمیشود.
مدیر سازمان تعاون روستایی خراسان رضوی اظهار کرد: هم اینک بیش از ۵۴۰ هزار کلنی زنبورعسل زیر پوشش اتحادیه زنبورداران استان فعالیت دارند و سالانه فرآوردههایی شامل عسل ،ژل رویال، گرده گل، موم و زهر زنبور از این طریق تولید میشود.
بیش از ۵۴۵ هزار و ۱۵۰ کلنی زنبور عسل و چهار هزار و ۵۰ تولیدکننده عسل در خراسان رضوی دارنده دفترچه زنبورداری هستند و بیشتر عسل تولیدی استان به مصرف داخلی میرسد و علت ضعف صادرات در این بخش فاصله داشتن با استانداردهای جهانی است.
استان خراسان رضوی در بخش تولید ملکه و اصلاح نژاد زنبور یکی از ۶ مرکز اصلاح نژادی کشور است.
شهرستان های مشهد و چناران بیشترین تولید عسل در سطح استان را به خود اختصاص دادهاند.