به گزارش ایرنا ، دکتر داود سیفزاده روز پنجشنبه افزود: بر اساس نتایج منتشره در پایگاه اطلاعرسانی نظام رتبهبندی سایماگو در سال ۲۰۲۲ میلادی، دانشگاه محقق اردبیلی در بین ۹۷ دانشگاه ایرانی حاضر در رتبهبندی مذکور اعم از دانشگاههای جامع ، صنعتی و علوم پزشکی با جهش ۳۲ پلهای نسبت به سال ۲۰۲۱ حائز رتبه ۲۴ شده است.
وی همچنین به قرار گرفتن این دانشگاه در رتبه ارزشمند هفت در بین دانشگاههای جامع وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اشاره کرد و گفت: از بین دانشگاههای جامع وابسته به وزرات علوم ،تحقیقات و فناوری فقط دانشگاههای تهران، تربیت مدرس، شیراز، تبریز، فردوسی مشهد و شهید بهشتی به ترتیب رتبه موفق به کسب جایگاه بهتر نسبت به دانشگاه محقق اردبیلی شدهاند.
سیفزاده با اشاره به بهبود ۱۲۵ پلهای جایگاه جهانی دانشگاه در رتبهبندی جهانی سایماگو ۲۰۲۲ نسبت به سال قبل، از قرار گرفتن دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه ۶۵۸ برترین دانشگاههای جهان خبر داد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی گفت: در رتبهبندی سال ۲۰۲۲، موسسه سایماگو از شاخصهای پژوهشی (با وزن ۵۰ درصد)، نوآوری (با وزن ۳۰ درصد) و اجتماعی (با وزن ۲۰ درصد) و دادههای بازه زمانی سالهای ۲۰۲۰-۲۰۱۶ استفاده کرده است.
وی افزود: همه دادههای موردنیاز برای این رتبهبندی از منابع بینالمللی استخراج شده است و فقط دانشگاههایی وارد این رتبهبندی شدهاند که در آخرین سال بازه زمانی ۵ ساله مدنظر، حداقل ۱۰۰ اثر علمی در پایگاه اسکاپوس منتشر کرده باشند.
دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام آموزشکده کشاورزی و با پذیرش ۳۸ دانشجو در رشته کشاورزی عمومی فعالیت آموزشی خود را آغاز کرد و در حال حاضر در ۲۰۱ رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در حدود ۱۱ هزار دانشجو دارد که در ۱۱ دانشکده این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.