سنندج‌- ایرنا- نماینده ولی فقیه در منطقه کردستان با اشاره به ظرفیت‌های نیروی انسانی در استان کردستان گفت: ارائه آموزش‌های مهارتی و فنی و حرفه‌ای به جوانان جویای کار ضروری است.

حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی روز پنجشنبه در دیدار سرپرست و کارکنان اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان در سنندج افزود: جوانان با کسب آموزش و بهره‌گیری از خلاقیت و ابتکار می‌توانند بخشی از مشکلات بیکاری و نبود شغل را در جامعه حل کند.

وی افزود: در فرهنگ اسلامی کار و فعالیت اقتصادی امری مقدس تلقی می‌شود و در روایات اسلامی و دینی فردی که کار می‌کند از جایگاه والایی برخوردار است.

 حجت‌الاسلام پورذهبی با بیان اینکه در کشور ما بیکاری و نبود اشتغال مهم‌ترین مشکل کشور محسوب می‌شود اضافه کرد: اگر دیدگاه دانشگاه‌ها در راستای اقدامات خلاقانه و مبتکرانه باشد دانشگاه‌ها می‌توانند خروجی خوبی داشته باشند.

نماینده ولی فقیه در منطقه کردستان با اشاره به دیدار اخیر خود با رهبر معظم انقلاب یادآور شد: معظم له در دیدار با کارگزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران غرور و انفعال را دو رکن اساسی و مورد نیاز برای پرهیز مدیران برشمردند که اگر مدیر نظام مقدس جمهوری اسلامی دچار این دو ویژگی شود دیگر امیدی به پیشرفت و آبادانی کشور نیست لذا باید مسوولان اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان این موضوع را مورد توجه جدی خود قرار دهند.

مهارت‌آموزی یکی از نیازهای اولویت‌دار جامعه است

سرپرست اداره کل آموزش فنی حرفه ای استان کردستان هم در این دیدار گفت: مهارت‌ آموزی یکی از نیازهای اولویت‌دار و ضروری جامعه محسوب می‌شود و ایجاد اشتغال و توسعه آموزش‌های مهارتی مورد توجه جدی فنی و حرفه‌ای است.

فردین وکیلی با بیان اینکه باید مهارت آموزی در جامعه به شیوه خاصی دنبال شود افزود: نیروی انسانی ماهر می‌تواند نقش تاثیرگذاری در روند تولید جامعه داشته باشد.

وی اضافه کرد:‌ برخورداری از دانش، مهارت و آشنایی با فناوری و تکنولوژی روز از مولفه‌های نیروی انسانی توانمند است.

سرپرست اداره کل آموزش فنی حرفه‌ای استان کردستان از نیروی انسانی به عنوان سرمایه بسیار ارزشمند نام برد و ادامه داد: سازمان آموزش فنی حرفه‌ای می‌تواند این توانایی‌ها را در افراد ایجاد کند.

وی با بیان اینکه نیروی انسانی بزرگ‌ترین منبعی است که هر سازمانی بعهده دارد یادآور شد: فنی و حرفه‌ای با ارائه آموزش‌های مهارتی به نیروی انسانی می‌تواند نقش مهمی در تولید نیروی ماهر و خلاق در جامعه ایفا کند.

وکیلی تاکید کرد: سالانه ۱۸ هزار نفر در کردستان آموزش‌های مهارتی را در بخش‌های دولتی و خصوصی فرا می‌گیرند.

وی مقوله آموزش و کسب مهارت را یکی از برنامه‌های مهم فنی و حرفه‌ای برشمرد و افزود: در این راستا آموزش در روستاها، زندان‌ها و آموزش به سربازان در پادگان‌ها و آموزش به روحانیون از برنامه‌های این اداره کل است. 14.00 Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA