به گزارش ایرنا، علیرضا فاتحینژاد روز پنجشنبه در بازدید از واحدهای آموزشی قرچک اظهار داشت: این شهرستان به دلیل نزدیک بودن به پایتخت، یکی از مناطق مهاجرپذیر استان تهران محسوب میشود به طوری که بر اساس آمار ارائه شده از سوی مسئولان آموزش و پرورش، سالانه چهار هزار دانشآموز به مجموع دانشآموزان موجود افزوده میشود.
وی افزود: با وجود آن که هم اکنون با کمکهای دولت و همراهی خیران، اقداماتی برای احداث مدرسه جدید صورت گرفته ولی تراکم بسیار زیاد دانشآموزان در مناطقی مانند شهرک آزادیه (میرزایی)، روستای صالحآباد و برخی از مناطق شهری باعث شده تا این مدارس جدید نیز جوابگوی نیاز منطقه نباشد.
فاتحینژاد تاکید کرد: امروز تمام مدارس قرچک به صورت ۲ شیفته اداره شده و با حداکثر ظرفیت و بالاتر از حد استاندارد، دانشآموزان را در خود جای دادهاند که این امر، وضعیتی بحرانی پیش روی شهرستان قرار داده لذا درخواست میشود تا مسئولان سازمان نوسازی و تجهیز مدارس، رسیدگی به مشکلات فضای آموزشی قرچک را در اولویت برنامههای خود قرار دهند.
این مسئول اضافه کرد: در سالهای گذشته، موضوع کاربری آموزشی اراضی نادیده گرفته شده و یا توجه چندانی به آن نشده و این امر باعث شده تا مجموعه آموزش و پرورش امروز با مشکل جدی مواجه شود و اگر برای حل این معضل چارهای اندیشیده نشود، در آینده نه چندان دور، با بحرانهای تلخی مواجه میشویم.
فرماندار قرچک ادامه داد: امروز بسیاری از مناطق شهری و روستایی قرچک نیاز مبرم به ساخت مدارس جدید و نوسازی فضاهای آموزشی فرسوده دارند، از این رو از خیران نیک اندیش نیز درخواست میشود همچون گذشته، آموزش و پرورش و مسئولان را در رفع نیازهای فضاهای آموزشی یاری رسانند.
قرچک با بیش از ۲۷۰ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.
بیش از ۵۸ هزار دانشآموز در مدارس قرچک مشغول به تحصیل میباشند.
به گفته مسئولان آموزش و پرورش این شهرستان، بیش از ۶۰ درصد از مدارس قرچک فرسوده بوده و قدمتی بالای ۳۰ سال دارند.
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۲
قرچک - ایرنا - فرماندار شهرستان قرچک گفت: تراکم بالای دانشآموزی، پیشبینی نشدن فضای آموزشی در ساخت و ساز مجتمعهای مسکونی و ورودی هر ساله دانشآموز باعث شده تا این شهرستان به ساخت چندین مدرسه جدید نیاز داشته باشد.