تقی منصوریان روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به شروع راه اندازی بازارچه هلاله شمالی از طریق تعاونی های مرزنشینان و تشکل های صنفی، رایزنی با تجار و بازرگانان عراقی برای صادرات کالا به عراق شروع شده و چند قرارداد نیز منعقد شده است.
وی افزود: سعی داریم با محصولات مازاد تولید استان و محصولات بومی صادرات به کشور عراق را آغاز کنیم به این ترتیب کار صادرات و واردات آغاز می شود.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام گفت: اکنون بازار کشور عراق را عربستان و ترکیه در دست گرفته و باید برای بدست آوردن سهم بیشتری برای کشور ما از این بازار خصوصا در مرز استان ایلام تلاش کنیم.
منصوریان اظهار داشت: استاندار ایلام با جدیت تمام در حال تلاش برای بازگشایی بازارچه های چیلات و چنگوله هستند تا زنجیره مبادلات مرزی تکمیل شود.
وی ابراز امیدواری کرد: راه اندازی این بازارچه ها موجب تحول اقتصادی، توسعه تجارت و صادرات خارجی و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق مرزی استان شود.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام گفت : داشتن این مرز مشترک با استان بزرگ دیالی یکی از موهبت های خداوندی است که به مردم استان ارزانی داشته و توافقات دو استاندار ایلام و دیالی مورد استقبال مسئولین کشوری نیز قرار گرفته است.
به گزارش ایرنا، استان ایلام دارای ۴۳۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق است و استان مرزی دیالی عراق در همسایگی استان ایلام دارای یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر جمعیت است که از نظر اقتصادی بازگشایی این مرز به نفع استان خواهد بود.