به گزارش روز شنبه ایرنا از روابط عمومی فرمانداری شهرستان رزن، علیاصغر غفاریآثار در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان افزود: کاهش هزینه های تولید، ایجاد اشتغال کنترل محصول از نظر آفات و بیماری ها از مزایای ایجاد گلخانه ها است.
وی با اشاره به اینکه افزایش تولیدات گلخانه شهرستان رزن از ۶ هزار تن در شرایط کنونی به ۲۰ هزار تن پیش بینی شده است ادامه داد: ایجاد مرکز تحقیقات گیاهان دارویی و ثبت رازیانه به اسم شهرستان یکی از مهمترین مطالبات کشاورزان شهرستان رزن است.
فرماندار رزن، هدف از برگزاری جلسه کارگروه اشتغال شهرستان را اتخاذ تصمیمات کارگشا در راستای موضوع مهم اشتغال دانست و افزود: شهرستان رزن بیشترین ذخایر معدنی استان را دارد که نیازمند ایجاد واحدهای صنایع تبدیلی در این حوزه است.
غفاری آثار خاطرنشان کرد: آمارهای غلط در حوزههای مختلف رزن باعث شده شهرستان از اعتبارات ملی محروم شود.
وی، فعالیت ۲ خوشه صنعتی موزائیک سازان با ۱۴۴ واحد و خوشه صنعتی لاستیک سازان با ۸۶ واحد را از ظرفیت های اشتغال شهرستان برشمرد و گفت: زمینه نوآوری و افزایش تولیدات در این ۲ خوشه باید با حمایت و کمک به توسعه این واحدها فراهم شود.
فرماندار رزن اظهار داشت: با توجه به ظرفیت چشمگیر شهرستان رزن در کشت انواع علوفه و ذرت، ایجاد یک واحد خوراک دام یک ضرورت محسوب می شود.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر نیز در این جلسه با بیان اینکه هم اکنون بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در کشور زیر پوشش این صندوق هستند، گفت: ۲ میلیون نفر بیمه شده غیر فعال نیز زیر پوشش این بیمه قرار دارند.
«بیت اله برقراری» از پیش بینی افزایش ضریب نفوذ این بیمه در کشور خبر داد و افزود: هدف گذاری سال جاری افزایش تعداد بیمه شدگان به میزان یک میلیون نفر است.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون ۱۵۰ هزار نفر مستمری بگیر از صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر مستمری ماهانه دریافت میکنند اظهار داشت: برای افزایش ضریب نفوذ این بیمه در کشور افراد بیشتری از خدمات آن بهرمند شوند که برای تحقق این امر مهم نیازمند همکاری و تعامل همه دستگاهای اجرایی است.
وی رزن را شهرستان دارای ظرفیت های مناسب دانست که نیازمند توجه بیشتر است و گفت: در تلاش هستیم تا با استفاده از ظرفیت های سرمایهگذاری صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در این شهرستان در بخش مختلف سرمایهگذاری کنیم.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان همدان هم با بیان اینکه امسال تسهیلات خوبی برای ایجاد اشتغال و حمایت از کسب کارهای دانش بنیان پرداخت شد گفت: تسهیلات اشتغال در سالجاری در قالب مشاغل خانگی، توسعه روستایی و تبصره ۱۶و ۱۸ به متقاضیان پرداخت میشود.
«یوسف شعبانی» افزود: با نظارت در کنار پرداخت تسهیلات اشتغال به کارآفرینان، تسهیلات به درستی به افراد واجد شرایط پرداخت می شود.
وی با بیان اینکه امروز استان درگیر آمارهای غلط شده است ادامه داد: واقعی نبودن آمار موجب شده تا برخی تسهیلات اشتغال در استان به درستی اختصاص داده نشود.
به گفته وی طرح های اشتغال زیادی در استان وجود دارد که نیازمند جذب سرمایهگذار در این طرح ها است.
در این کارگروه احکام بازنشستگی ۲ نفر از افراد زیرپوشش بیمه اجتماعی کشاورزان روستائیان و عشایر اهدا شد.