به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی ساینسدیلی، موهای داخل گوش در مواجهه با صداهای بلند و برخی داروها مانند داروهای شیمی درمانی و آنتیبیوتیک ها از بین می روند. داروی ساخته شده توسط محققان شرکت فریکوئنیسی تراپاتیکس/ Frequency Therapeutics متعلق به دانشگاه ام. آی. تی آمریکا موجب رشد مجدد این سلولها میشود.
کارآزمایی های بالینی نشان می دهد استفاده از این دارو بر اساس آزمایش های درک گفتار؛ توانایی فهم سخن گفتن و تشخیص کلمات بهبود یافته است.
کریس لوس دانشمند توسعه دهنده این دارو در این زمینه گفت: درک گفتار هدف اول برای بهبود شنوایی و نیاز اولیه ای که از بیماران می شنویم. در اولین کارازمایی این دارو محققان بهبودهای چشمگیر محسوسی از نظر آماری را در درک گفتار بیماران بعد از فقط یک تزریق مشاهده کردند در حالی که در برخی بیماران پاسخ به دارو نزدیک ۲ سال طول کشید.
این شرکت تاکنون این دارو را روی بیش از ۲۰۰ بیمار تاکنون آزمایش کرده است و شاهد بهبود در درک گفتار آنها در سه مطالعه جداگانه بالینی بوده است.
اکنون این محققان در حال فراخوان و درخواست از ۱۲۴ بیمار هستند که اولین یافته های مربوط به کارآزمایی بالینی آنها تا اوایل سال جدید میلادی (دی ۱۴۰۱) گردآوری می شود.
جف کارپ از دیگر محققان توسعه دهنده این دارو نیز با یادآوری اینکه ۴۰ میلیون نفر داخل آمریکا و صدها میلیون نفر در سراسر جهان با این مشکل روبرو هستند، گفت: شنوایی حس بسیار مهمی است و افراد را در یک جامعه به هم متصل می کند و حس هویت را در فرد ایجاد کرده و بهبود می بخشد، به همین دلیل بهبود وضعیت شنوایی تاثیر زیادی بر جامعه دارد.
به گزارش ایرنا، امروز (۱۶ آوریل - ۲۷ فروردین) روز جهانی صدا است. هدف از این روز توجه به اهمیت صدا در زندگی روزمره مردم به صدا به عنوان جنبه ای حیاتی از ارتباطات سالم و کارآمد انسانی است.
گرامیداشت روز جهانی صدا به همت انجمن حنجرهشناسان برزیل در سال ۱۹۹۹ آغاز شد و کشورهای آرژانتین و پرو نیز با برزیل همراه شدند. آکادمی پزشکان حلق و بینی و جراحان سر و گردن نیز در ادامه این روز را گرامی داشتند و برای جهانی کردن آن تلاش کردند.