زاهدان- ایرنا- استاندار سیستان و بلوچستان گفت: برای توسعه استان نیاز به دانش مهارت محور داریم که با هدف گذاری وزارت آموزش و پرورش قرار شد ۵۰ درصد فضای آموزشی در مقطع متوسطه به هنرستان‌ها اختصاص پیدا کند تا بتوانیم این نیاز را در آینده تامین کنیم.

به گزارش ایرنا حسین مدرس خیابانی روز شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش اظهارداشت: ۲۸۳ هنرستان در مناطق خلا جانمایی کنیم بعد هم این رقم را بین دستگاه‌های دولتی و خیران برای ساخت تقسیم کنیم.
وی ادامه داد: فرهنگ اینکه فرزندانمان را به هنرستان بفرستیم باید تقویت شود لذا از این به بعد سیاست ما در ساخت مدارس مقطع متوسطه هنرستان‌های کار و دانش خواهد بود
استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر کاهش بازماندگان از تصریح کرد: ساخت مدارس برای کودکان استثنایی مهم است و باید همه مردم به مراکز آموزشی دسترسی پیدا کنند.
وی خاطرنشان کرد: اگر خیری از ما پرسید که در کدام منطقه باید مدرسه ساخت، ما او را راهنمایی می‌کنیم اما اگر خیری خواست در مناطقی که تراکم مدارس بیشتر است مدرسه بسازد مانع او نمی‌شویم لذا تمام خیران می‌توانند در هر جای استان مدرسه بسازند.
مدرس خیابانی بیان کرد: مردم باید به مزایای هنرستان‌ها آگاه شوند در این رابطه با اطلاع‌رسانی درست می‌توان والدین را ترغیب کرد تا دانش آموزان خود را در مقطع متوسطه به جای رشته‌هایی که کاربردی ندارند را به هنرستان‌ها بفرستند.
وی ادامه داد: الویت کار ما باید ساخت هنرستان‌های شبانه روزی در سیستان و بلوچستان باشد بر این اساس باید موج هنرستان‌سازی و تحصیل در هنرستان را در استان راه بیاندازیم.
استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: اگر در توسعه فضاهای ورزشی می‌خواهیم کار کنیم حتماً اولویت کار ما مدارس دخترانه باشد در این راستا اعتبارات نیز پشتیبانی خواهد کرد.
وی ادامه داد: هر گونه تغییر کاربری اماکن ورزشی ممنوع بوده و باید امکان ورزشی مکانی برای ورزش باشد چراکه ورزش باعث می‌شود بسیاری از آسیب‌های اجتماعی کاهش یابد.
مدرس خیابانی اظهارداشت: جوانان ما در هنرستان‌ها افرادی با مهارت تربیت شوند تا در توسعه استان نقش داشته باشند از این منظر دستگاه‌های اجرایی مثل حوزه راه و شهرسازی و میراث فرهنگی رشته های مرتبط را در این هنرستان‌ها تدریس کنند.
وی ادامه داد: در بحث امکان ورزشی مدارس با الویت مدارس دخترانه قرار شد نوسازی مدارس بخشی از این فضاها را تکمیل کند و اعلام شد که به هیچ وجه از این فضاها چه در مدارس و چه سایر فضاهای ورزشی استفاده‌ای غیر از ورزش نشود.
استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: بازماندگی از تحصیل یکی از بزرگ‌ترین معضلات استان بوده و یکی از دلایل آن عذم دسترسی به مراکز آموزشی بوده که قرار شد با الویت ساخت مدارس دخترانه جانمایی شود.
وی خاطر نشان کرد: ۱۴۶ هزار نفر بازمانده از تحصیل در استان وجود دارد که باید برای آن برنامه‌ریزی کرده و بتوان این رقم را کم کنیم که یکی از راه‌حل‌ها ساخت مراکز اموزشی در مکان‌های دور دست است.
مدرس خیابانی افزود: با توجه به فصل گرما و نصب وسایل سرمایشی قرار شد تا آخر اردیبهشت سالجاری یک‌هزار مدرسه به کولر تجهیز شوند علاوه‌بر این بتوانند سرویس‌های بهداشتی نیمه تمام را نیز به اتمام برسانند.
وی با تاکید بر توسعه و تجهیز فضاهای آموزشی خاطرنشان کرد: حصارکشی مدارس باید با الویت مدارس کنار جاده‌ای انجام شود.
عباسعلی ارجمندی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: در هنرستان‌ها رشته‌های بومی کم بوده لذا بهتر است رشته‌های بومی به هنرستان‌ها اضافه شود به طور مثال رشته هتلداری در منطقه چابهار اهمیت زیادی دارد تا در هنرستان‌های چابهار به عنوان مقصد گردشگری تدریس شود.