جواد رضایی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح در راستای توسعه عدالت آموزشی و با توجه به تفاهمنامه سهجانبه جهاد تربیتی میان دانشگاه فرهنگیان، آموزش و پرورش و بسیج دانشجویی در سال ۱۴۰۱ در دستور کار قرار دارد.
وی اظهار داشت: طرح جهاد تربیتی کمک به آموزش و پرورش است تا دانش آموزان ضمن فراگیری مطالب درسی مسایل تربیتی را نیز فرابگیرند، در واقع مسائل تربیتی گاها در آموزش و پرورش دیده نمیشود که طرح جهاد آموزش تربیتی به دنبال این مسئله است.
رضایی تصریح کرد: طرح جهاد آموزشی و تربیتی استان با هدف جبران کمبودهای آموزشی و رفع عقب ماندگی تحصیلی دانش آموزانی که از فضای مجازی محروم بودهاند از تابستان سال گذشته با مشارکت ۱۲۰ دانشجو معلم برنامهریزی و برای بیش از ۲ هزار دانشآموز اجرا شده است.
این مسوول هدف از اجرای این طرح را در بخشهای مختلف دانست و تاکید کرد: آشنایی دانشجو معلمان با مناطق محروم و مشکلات دانشآموزان باعث میشود که علاوه بر گذراندن طرح کارورزی، کلاس داری و مدیریت روحیه جهادی آنان نیز در راستای معلم تراز انقلاب اسلامی رشد کند.
وی اضافه کرد: در این طرح هر دانشجو معلم در همان شهر، روستا یا منطقه خود با همکاری اداره آموزش و پرورش همان شهرستان اقدام به تدریس دانش آموزان میکند.
مسوول بسیج دانشگاه فرهنگیان قزوین گفت: هماکنون طرح جهاد تربیتی دانش آموزان افغانستانی با مشارکت واحد جهاد دانشگاهی مستقر در دانشگاه فرهنگیان در حال اجرا است.
وی افزود: شناسایی و ثبت نام دانش آموزان در این طرح از دو ماه پیش آغاز و ارایه آموزش طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه هر هفته تا پایان فصل تابستان به طور مستمر ادامه خواهد داشت.