تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۸

اصفهان-ایرنا- مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: با توجه به کاهش میزان آب بدن و مواد قندی در طول روز، بهنگام افطاری روزه خود را با غذاهای آبدار و گلوکزدار باز کنید. 

به گزارش خبرنگار ایرنا، مرجان منوچهری نائینی در ارتباط با تغذیه در ماه مبارک رمضان اظهار داشت: تغذیه سالم در اوقات سحری و افطاری باعث تثبیت وزن و پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیردار در افراد روزه‌دار می‌شود.
وی بیان داشت: توصیه به گنجاندن غلات، خوراک با نان‌های سبوس دار، گوشت، تخم مرغ، میوه و سبزیجات در سبد غذایی افراد روزه‌دار موجب تقویت سیستم ایمنی بدن آن‌ها می‌شود.

گزارش: عاطفه قلع ریز