به گزارش ایرنا، سرپرست امور کتابخانههای عمومی چهارمحال و بختیاری در این مراسم از زهرا مومنی، سجاد مولوی و معصومه مهری قهفرخی به عنوان برترینهای ملی جشنواره کتابخوانی رضوی نام برد و گفت: به زودی در مراسم اختتامیه ملی از این افراد به ترتیب در بخشهای نقاشی کودک، چهارگزینهای و چاپ و انتشار تجلیل خواهد شد.
احمد فرهادی با اشاره به شرکت ۲۶ هزار نفر از کتابخوانان و علاقهمندان استانی در بخشهای فردی و خانوادگی این دوره از جشنواره کتابخوانی رضوی گفت: از مجموع افراد شرکتکننده ۳۵۸ نفر در رشتهها و ردههای سنی مختلف به عنوان نفرات برتر شناخته شدند که از این تعداد سه نفر در جمع برگزیدگان کشوری جشنواره قرار گرفتند.
وی شرکت کودکان و نوجوان در جشنوارههای کتابخوانی را فرصتی مناسب برای آشنایی آنان با فرهنگ مطالعه و کتابخوانی و فراهم شدن زمینه لازم برای حضور اجتماعی و نقشآفرینی آنان در برنامههای جمعی دانست و تصریح کرد: بیشترین علاقهمندی و مشارکت در یازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی در استان متعلق به گروه سنی خردسالان و کودک و نوجوان است و ۲۱۰ نفر از برترینها در این گروههای سنی قرار دارند.
وی، بخشهای نقاشی و پویش کتابخوان را که در این دوره به بخشهای جشنواره کتابخوانی رضوی افزوده شدهاند، به عنوان رشتههای پرطرفدار جشنواره بیان کرد و اظهار داشت: افزوده شدن رشتههای جدید دیگری چون مسابقه چهار گزینهای و داستانکنویسی، شعر سرایی، پویش «برای امام زمانم» و بخش ویژه حضرت مهدی (عج) نیز موجب افزایش استقبال عمومی و ارتقای سطح کیفی جشنواره شد.
سرپرست امور کتابخانههای عمومی چهارمحال و بختیاری یادآور شد: به دلیل واقع شدن بیشترین تعداد کتابخانههای استان در شهرستانهای بروجن و شهرکرد بهطبع بیشترین افراد شرکتکننده و منتخب جشنواره یازدهم نیز متعلق به این ۲ شهرستان هستند که تلاش خواهد شد در جشنوارههای کتابخوانی سال آینده با اجرای برنامههای مختلف، مشارکت کتابخوانان دیگر شهرستانها نیز افزایش یابد.
وی به قرارگرفتن ۱۶ خانواده کتابخوان در جمع برترینهای جشنواره اشاره کرد و گفت: از هر یک از دستگاه اجرایی استان نیز یک نفر به عنوان نفر برتر مورد تقدیر قرار گرفت و با هماهنگیهای انجام شده، کارکنان دستگاههای اجرایی استان با شرکت در بخش بزرگسالان این جشنواره ملی، گواهینامه آموزشی مطابق با سر فصل معرفت و بصیرت حسینی دریافت کردند.
به گزارش ایرنا، یازدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی از خرداد تا دی ۱۴۰۰ به صورت مجازی برگزار شد.