دکتر جهانبخش یوسفی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در راستای اجرای این طرح، ۲۳ اکیپ گشت مشترک ستادی از ۲ اداره و۱۷۲ واحد صنفی از ۷۴۱ واحد صنفی بازرسی کردند.
وی افزود: در زمینه نظارت بر ارائه غذای سالم به شهروندان در مراکز تهیه وعرضه مواد خوراکی وغذای آماده، بازرسان این مرکز ۲۳۶ مورد بازدید داشتند و هشت مورد از مواد غذایی آماده را برای تایید سلامت، نمونه برداری کردند.
رییس مرکز بهداشت سنندج اضافه کرد: در جریان این بازدیدها ۱۳ واحد صنفی خاطی به علت عدم رعایت کامل موازین بهداشتی اخطاریه ۲۴ ساعته بهداشتی دریافت کردند و پنج واحد صنفی هم به علت قصور و کوتاهی در رعایت پروتکل های بهداشتی و تهدید امنیت سلامت شهروندان، پلمب شد.
دکتر یوسفی به پیگیری ۱۰ مورد اخطاریههای صادر شده در گذشته و هشت مورد شکایات مردمی ثبت شده در سامانه ۱۹۰ اشاره کرد و افزود: با توجه به تشکیل کلاس های درس مقاطع مختلف تحصیلی بصورت حضوری، انجام نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی در مراکز آموزشی از دیگر فعالیت های کارشناسان و بازرسان این مرکز بوده که بصورت ویژه در دستور کار آنان قرار گرفت.
وی در زمینه نظارت بر عرضه نان سالم و بهداشت آب شهری هم گفت: ۱۸ مورد نان خبازی ها از نظر تشخیص مقدار نمک مجاز و عدم استفاده از جوش شیرین نمونه برداری شد و ۶۰ مورد نمونه برداری آب و۴۴۲ مورد تست کلر سنجی نیز در زمینه نظارت بر اقدامات بهبود کیفیت آب شرب شهر سنندج انجام شد.
هم اکنون حدود ۵۶ هزار واحد صنفی دارای پروانه کسب در استان کردستان وجود دارد که از این تعداد ۲۹ هزار واحد در مرکز استان مستقر هستند، حدود سه درصد از این واحدهای صنفی فروشگاه های بزرگ و زنجیره ای محسوب میشوند.