عباس دیری روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: آما زنان خانه دار بیمه شده این استان در سال گذشته در مقایسه با سال ۱۳۹۹ رشد بیش از ۳۰ درصدی داشته است که با توجه به مزیتهای خوب طرح، انتظار میرود این شمار همچنان روند افزایشی داشته باشد.
وی بیان کرد: به نسبت شمار بیمه شده استان بوشهر استقبال از طرح بیمه زنان خانهدار مطلوب ارزیابی میشود که در راستای برخورداری زنان از خدمات درمانی باید فرهنگسازی و اطلاع رسانی بیشتری در این راستا انجام شود.
دیری ادامه داد: با هدف تحقق این مهم نشستهای متنوعی با استانداری، فرمانداریهای ۱۰گانه شهرستان و نهادهای دانشگاهی پیش بینی و اجرایی شده است.
وی اظهار کرد: حدود ۲۸ درصد جمعیت استان بوشهر روستانشین هستند که با توجه به اینکه زنان این مناطق تا حدودی دارای درآمد هستند زیرپوشش بردن آنها در دستور کار قرار گرفته است.
دیری ادامه داد: برخی از زنان نیز در خانههای خود با ایجاد اشتغالهای کوچک درآمدهای اندکی دارند که تشویق آنها نیز برای برخورداری از پوشش بیمهای مورد توجه است.
مدیرکل تامین اجتماعی استان بوشهر گفت: در این زمینه نشستی نیز با مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر برگزاری شد تا با استفاده از این ظرفیت، اطلاع رسانی لازم به بانوان فاقد پوشش بیمهای صورت گیرد.
وی یادآور شد: در استان بوشهر ۳۴۸ هزار و ۵۷۸ نفر در حدود ۷۹ درصد جمعیت استان بیمه شده اصلی سازمان بیمه تامین اجتماعی هستند که شمار آنان با لحاظ افراد تحت تکفل به ۹۳۴هزار و ۸۶۳ نفر میرسد.