به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان در این مراسم گفت: جشنواره رضوی نمونه ای موفق از جریان سازی اجتماعی است که به ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی، معرفی الگوهای برتر و مناسب به تمامی اقشار جامعه کمک می کند.
فاطمه محمد بیگی افزود: این جشنواره هر ساله با معرفی برترین آثار در سیره امام رضا (ع) و فرهنگ رضوی و کتابهای فاخر در زمینه اشاعه و ترویج فرهنگ اهل بیت (ع) و با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی و آشنایی هرچه بیشتر جامعه با فرهنگ رضوی برگزار میشود.
وی با بیان اینکه ۱۴ هزار و ۲۰۰ نفر در این جشنواره شرکت کردند، اظهار داشت: یازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی در سه رده سنی کودک ۴ تا ۱۲ سال، نوجوان ۱۳ تا ۱۷ سال و بزرگسالان برگزار شد که ۷۸ نفر از قزوین،البرز ۳۸ نفر، آبیک ۲۶ نفر، بویین زهرا ۴۰ نفر، آوج ۱۱ نفر و تاکستان ۳۱ نفر در آن برگزیده شدند.
محمد بیگی تصریح کرد: در این جشنواره علاوه بر رشتههای نقاشی، پویش کتابخوانی،مسابقه چهارگزینهای و داستانک نویسی، رشتههای شعرسرایی، پویش برای امام زمانم و قصه گویی اضافه شده بود و برای جلب مشارکت بیش از پیش ناشران و کتابداران ۲ بخش حمایت از چاپ و انتشار منابع برتر و نیز مروجان فرهنگ رضوی در نظر گرفته شده بود.
این مسوول تاکید کرد: این جشنواره با رویکردی معنوی و فرهنگی و با هدف ترویج و تبلیغ سبک زندگی اسلامی، ترویج فرهنگ کتابخوانی و معرفی سیره ائمه معصومین و اهل بیت (ع) به کودکان و نوجوانان برگزار شد.
وی با اشاره به استقبال گسترده مردم از مسابقه کتابخوانی رضوی اضافه کرد: مشارکت گسترده آموزش و پرورش استان، اداره کل زندان ها، استانداری و فرمانداری ها و سایر دستگاهها اجرایی استان نشان دهنده این است که مردم ما هم به مطالعه و هم به امام رضا (ع) علاقه دارند.
این مسوول یادآور شد: جشنواره کتابخوانی رضوی به همت بنیاد بین المللی امام رضا(ع) و معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
مدیر حوزه علمیه قزوین استان قزوین نیز در این مراسم گفت: کتابخانه امام صادق (ع) یکی از مهمترین و شاخص ترین کتابخانه های تخصصی در عرصه علوم اسلامی و علوم انسانی در استان و کشور است و در سال های اخیر هم منابع مختلفی در موضوعات مختلف به این مجموعه افزوده شده است
حجت الاسلام والمسلمین محمد تقی سبحانی نیا افزود: کتابهایی که در کتابخانه تخصصی امام صادق (ع) قزوین موجود است، امروز به خوبی نیازهای طلاب، اساتید و دانشجویان را پاسخ می دهد.
وی ادامه داد: کتابخانه امام صادق(ع) از حیث منابع و به لحاظ اعضاء یکی از کتابخانه های شاخص کشور و استان محسوب شده و نقش محوری در توسعه علوم دینی و فرهنگ عمیق دینی در سطح استان ایفا می کند.
مدیر حوزه علمیه قزوین همچنین به دیجیتالی شدن کتابهای خطی این مجموعه توسط مسوولین کتابخانه آستان قدس رضوی اشاره و افزود: توافقی بین کتابخانه امام صادق (ع) حوزه علمیه قزوین و کتابخانه آستان مقدس رضوی انجام شد تا از کتابهای ارزشمند و نسخههای خطی این کتابخانه تصویربرداری و در ابن راستا بیش از ۱۵۰۰ نسخه خطی به صورت حرفه ای تصویربرداری و در مراحل پایانی کار تدوین هستند.
در پایان این مراسم با اهدا لوح تقدیر از برگزیدگان تجلیل به عمل آمد و خادم یاران امام رضا نیز در این جشنواره حضور داشتند.