به گزارش ایرنا از جمعیت هلال احمر، شاهرخ رامین درباره همکاری این مجتمع با شرکتهای دانش بنیان افزود: از بهمن ماه سال گذشته در یک برنامهریزی استراتژیک به این نتیجه رسیدیم که برای ارتقای سطح کیفی خدماتی که به مراجعهکنندگان این مجموعه و سایر نیازمندان به این خدمات ارائه میشود، در حوزه دانش بنیان قدم برداریم.
وی ادامه داد: در همین راستا فضایی ایجاد کردیم تا همه فعالان دانشبنیانها یعنی افرادی که فکر نوین دارند، بتوانند در یک مجموعه نه تنها برای تحقق اهداف شخصی خود بلکه تکمیل نقشه توسعه کلان جمعیت هلال احمر و در نگاه بالاتر، نقشهای که در برنامه توسعه نظام برای این جمعیت دیده شده، فعال باشند.
رامین با اشاره به هماهنگی با معاونت علمی ریاست جمهوری اظهار داشت: دستور رئیس جمعیت هلال احمر در تاریخ چهاردهم اسفند ۱۴۰۰، نقطه عطفی بود تا همه این برنامهریزیها به یک اقدام تبدیل شود. از این رو، ۳ هزار متر زیر بنا برای استقرار مرکز نوآوری جمعیت هلال احمر اختصاص یافت و با حمایت دکتر کولیوند، این طرح در قالب قوانین موجود در معاونت علمی ریاست جمهوری پیش رفت.
رئیس مجتمع دارویی درمانی هلال ایران اضافه کرد: این اتفاق مبارک و امیدآفرین نشات گرفته از فرمایشات مقام معظم رهبری بود که سال جدید را سال دانش بنیان و اشتغال آفرین نامگذاری فرمودند و همکاران ما با روحیه مضاعف و اراده بیشتر این موضوع را پیگیری کردند.
وی ضمن اشاره به تدوین اساسنامه و صدور دستور ریاست جمعیت هلال احمر گفت: با توجه به اینکه فضای فیزیکی لازم در مجتمع آماده شده است، امیدواریم در چند هفته آینده شاهد استقرار شرکتهای دانش بنیان باشیم. اکنون نیازمند انتشار یک فراخوان هستیم تا همه کسانی که در راستای طرحهای کلان ما قرار دارند با مراجعه به این مرکز، کنار هم قرار گیرند و علاوه بر هم افزایی، هر کدام نقش خود را ایفا کنند.
مشاور رییس جمعیت هلال احمر با بیان اینکه از همه شرکت های دانش بنیان انتظار میرود کارهای بزرگی به خصوص در حوزه درمان، پزشکی و موضوع های روز امدادگری و وظایف کلان جمعیت، انجام دهند خاطرنشان کرد: مقرر شد در مجتمع دارویی درمانی هلال احمر، نه تنها در عرصه تولید بلکه در تامین و توزیع دارو هم اقداماتی انجام شود. قطعا شرکتهای دانش بنیان در توزیع دارو برای کاهش هزینهها و تسریع در دسترسی به امکانات می توانند اقدامات موثری انجام دهند.