تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۹

حلیم یکی از معروف‌ترین غذاهای سنتی ایرانی‌ست، طرز تهیه حلیم بسیار ساده است و با انجام چند مرحله می‌توانید یک حلیم خوشمزه را مهمان سفره افطارتان کنید.

به‌قول صادق هدایت: خوراک یک عنصر بزرگ زندگانی‌ست که تاثیر انکارناپذیری در اخلاق و روش انسان دارد.

پس با تکیه بر این جمله می‌توان گفت که یادگرفتن طرز تهیه حلیم می‌تواند معجزه و رفتار شما را از این‌رو به آن‌رو کند. برای درست‌کردن حلیم شما گزینه‌های زیادی را رو به رویتان دارید؛ از حلیم گندم گرفته تا حلیم بادمجان همگی رنگ و بوی خاص خودشان را به سفره می‌بخشند. شما علاوه‌بر یادگیری آموزش طرز پخت حلیم بازاری و خوشمزه، می‌توانید با استفاده از اسنپ مارکت به‌آسانی و در کوتاه‌ترین زمان ممکن تمامی مواد اولیه حلیم را در خانه تحویل بگیرید و از تجربه پخت آن لذت ببرید.

طرز پخت حلیم گندم

حلیم گندم یک غذای نوستالژی برای ایرانی‌ها و یادآور شب‌های ماه رمضان است. طرز تهیه حلیم گندم آسان و ماده اصلی تشکیل‌دهنده آن گندم یا بلغور گندم است. حلیم گندم را می‌توانید با سلیقه خود با انواع گوشت‌های قرمز و سفید تهیه کنید.

برای یادگرفتن طرز تهیه حلیم ابتدا باید مواد لازم برای پخت آن را آماده کنید. اگر آماده‌کردن مواد اولیه برای پخت حلیم مرغوب برایتان دغدغه است، می‌توانید با گشتن در اسنپ مارکت به تنوع بی‌نظیری از محصولات دسترسی پیدا کنید و به‌آسانی مواد غذایی مورد نیازتان را بخرید.

موادی که حلیم شما را تشکیل می‌دهد

  • ۳۰۰ گرم گندم پوست‌کنده
  • ۲۰۰ گرم گوشت گوسفندی
  • ۱ عدد پیاز
  • شکر و روغن به مقدار کافی
  • ۱ قاشق چای‌خوری زردچوبه
  • نمک و دارچین به مقدار کافی

میتوانید برای خرید روغن از اسنپ مارکت با بیشترین تخفیف کلیک کنید.

مراحل پخت حلیم گندم

بعد از این‌که مواد غذایی‌تان را در سریع‌ترین زمان ممکن از اسنپ مارکت تحویل گرفتید، می‌توانید برای شروع تهیه حلیم برای ۴ نفر، آستین‌هایتان را بالا بزنید. یادتان باشد که اولین خریدتان از سایت را مهمان اسنپ مارکت هستید و هزینه ارسال رایگان خواهد بود. شما برای رسیدن به یک کاسه حلیم خوش‌عطر باید ۴ ساعت صبر کنید.

  1. برای شروع، ابتدا گندم‌های پوست‌کنده را داخل کاسه‌ای بریزید، آن را با آب پر کنید و اجازه دهید یک شب خیس بخورد. روز بعد گندم‌ها را آب بکشید و برای پخت داخل قابلمه بریزید.
  2. ۶ لیوان آب به قابلمه گندم اضافه کنید و اجازه دهید گندم‌ها با حرارت کم بپزند. بعد از به‌جوش‌آمدن مواد، برای جلوگیری از ته‌گرفتن گندم، آن را ۵ دقیقه یک‌بار هم بزنید. سپس گوشت را داخل قابلمه‌ای دیگر بریزید.
  3. در این مرحله پیاز را پوست بکنید و از وسط نصف کنید. تکه‌های پیاز را داخل قابلمه گوشت قرار دهید تا بوی زهم گوشت را بگیرد و تا یک‌بند انگشت، قابلمه را از آب پر کنید. در نهایت کمی زردچوبه روی گوشت بریزید و با حرارت ملایم به آن اجازه پختن دهید.
  4. بعد از پختن گوشت، آن را ریش‌ریش و بعد از پخت گندم، آن را به گوشت اضافه کنید. یک قاشق نمک داخل مواد بریزید. مواد را دائم به هم بزنید و مقداری روغن به آن اضافه کنید.
  5. بعد از این‌که گوشت و گندم قوام لازم را پیدا کردند، قابلمه را از روی گاز بردارید و تا خنک‌شدن مواد صبر کنید. بعد از سردشدن حلیم، آن را داخل ظرف بریزید و با شکر و دارچین تزئین کنید.

حلیم بادمجان را به شکل سنتی درست کنید

اسنپ مارکت راهی آسان برای یادگرفتن طرز تهیه حلیم

تصمیم شما برای یادگرفتن دستور پخت حلیم می‌تواند شما را وسوسه کند تا برای تهیه مواد اولیه از اسنپ مارکت استفاده کنید. اسنپ با همکاری فروشگاه‌های هایپراستار، به شما این امکان را می‌دهد که کالاهای مرغوب را بدون هدردادن وقتتان در ترافیک، به‌سادگی و با کم‌ترین هزینه بخرید.

با سفارش از اسنپ مارکت می‌توانید از تخفیف‌های خوبی که شامل حال کالاهای مختلف می‌شود، استفاده کنید و خاطره‌ای لذت‌بخش از خرید و پخت غذاهای مختلف در ذهنتان حک کنید. در آخر این‌که با مراجعه به مجله اسنپ مارکت می‌توانید از بهترین و به‌روزترین دستورهای غذایی بهره ببرید و وعده‌های غذایی بکر و جدید تهیه کنید.

*** محتوای این مطلب تبلیغاتی است و ایرنا مسئولیتی درباره آن ندارد.