به گزارش ایرنا، «غلامرضا مرتضوی» روز یکشنبه در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری سنقروکلیایی که با حضور مجری بنیاد برکت در استان کرمانشاه و همچنین برخی از مدیران و مسوولین شهرستان برگزار شد، افزود: ارایه طرحها و مشارکت نهادهای حمایتی همچون بنیاد برکت در شهرک های حاشیه نشین میتواند تاثیرگذار باشد.
وی ادامه داد: دستگاه های تخصصی در هر حوزه ای میتوانند در معرفی و نظارت بر ارایه تسهیلات و همچنین ایجاد اشتغال پایدار نقش موثر و مفیدی را در کمک به نهادهای حمایتی ایفا کنند.
مرتضوی با بیان اینکه فرش سنقر یکی از صنایع دستی مهم شهرستان است، اظهار داشت: مجموعه شرکت فرش سنقر در گذشته نزدیک به ١٢ هزار نفر نیرو مشغول به کار بودند که الان به چهار هزار و ۵٠٠ نفر رسیده و نیازمند تسهیلات است و بنیاد برکت میتواند در این زمینه تاثیرگذار باشد.
«سعید شیخه پور» مجری بنیاد برکت در استان کرمانشاه در این جلسه گفت: بنیاد برکت در سال گذشته ١۴٠٠ شغل در شهرستان سنقروکلیایی ایجاد کرده است.
وی افزود: تعهد اشتغال بنیاد برکت در این شهرستان برای سال ١۴٠٠، ٣۶۴ نفر بود که توانستیم ٢٨٠ درصد محقق سازیم.
مجری بنیاد برکت در استان کرمانشاه اظهار امیدواری کرد که در سال جاری با توان افزایی و حمایت از طرح های دانش بنیان و همچنین تشکل های روستایی و تنوع تسهیلات بتوانیم سهم بیشتری در ایجاد اشتغال پایدار در استان جذب کنیم.
سنقر و کلیایی با ۹۲ هزار نفر جمعیت در ۸۶ کیلومتری شمال شرق کرمانشاه واقع شده و دارای ۲۲۰ روستا در قالب هشت دهستان و ۲ بخش مرکزی و کلیایی است.