به گزارش خبرنگار ایرنا صدیقه جهانشاهی شامگاه یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به این که امروز ووشوی ایران در رشته ساندا از کشور چین که به عنوان مبدا اصلی آن است جلو افتاده و قهرمانان و مدالآوران بسیاری با مربیان بومی ایرانی در کشور وجود دارند، اظهارداشت: اما متاسفانه گلستان سهمی از این مدالآوریها و قهرمانان ندارد.
وی بیان کرد: ووشو گلستان در همه شاخصهای مورد نظر فدراسیون بسیار عقب افتاده است و فاصله معناداری با این شاخصهها دارد، به طوری که در ارزیابی سال ۹۵ به عنوان سی و یکمین هیات استانی در مجموعه فدراسیون شناخته شد.
وی خاطرنشان کرد: ووشوی گلستان در دهه ۸۰ و اوایل دهه ۹۰ وضع به نسبت خوبی داشت اما از آن سال به بعد دچار افت شد و از سال ۹۶ نیز نتوانست تحرکاتی تا به امروز داشته باشد.
رییس هیات ووشو گلستان گفت: در سال ۹۶ برای اولین بار در تاریخ این رشته یک بانو به عنوان رییس هیات استانی انتخاب شد و بعد از چهار سال در آخرین ارزیابی صورت گرفته گلستان با ۱۷ پله صعود به رده چهاردهم کشور ارتقاء یافت.
وی افزود: متاسفانه نداشتن خانه ووشو به عنوان یکی از زیرساختهای اساسی معضل اصلی هیات گلستان است که در این مسیر به دنبال سالن استاندارد در مرکز استان بودیم اما با قطع امید کردن از این گردش به دنبال آن در شهرستانها رفتیم که سالنی به ما معرفی شد اما تاکنون تحویل داده نشده است.
وی یادآور شد: سالن مورد نظر در شهرستان کردکوی واقع بود اما به دلیل خوب نگهداری نشدن، سالن دیگر قابلیت ااستفاده نداشت و هزینه تعمیرات آن بسیار زیاد بود به همین دلیل توافقی بین پیمانکار برای ترمیم و اداره کل ورزش و جوانان گلستان صورت نگرفت.
وی خاطرنشان کرد: اکنون سه باشگاه خصوصی در شهرستانهای گرگان، گنبدکاووس و نوکنده فعال هستند و شهرستان گنبدکاووس اولین شهرستان شاخص استان در این رشته است.
وی ادامه داد: اکنون گلستان ۸۶۱ بیمه شده ورزشی در رشته ووشو دارد و این رشته در ۱۰ شهرستان دارای هیات مستقل بوده و شهرستانهای گمیشان، علیآبادکتول، رامیان و آزادشهر فاقد هیات مربوطه هستند.