به گزارش خبرنگار ایرنا، سید رضا مرتضوی دوشنبه شب در جمع خیران مدرسهساز اظهار داشت: ۲۹۰ مجموعه مدرسه خیرساز داریم که بین ۵۰ به بالا پیشرفت داشته است و طی ۶ ماهه گذشته رشد صددرصدی در ساخت مدرسه در سطح استان داریم.
وی بیان داشت: در سفر رئیس جمهور و هیات دولت بدنبال مشخص کردن سهم دولت در این عرصه هستیم.
استاندار اصفهان با اعلام اینکه شورای آموزشوپرورش مهمترین شورای استانی است، گفت: تعداد زیادی مدارس فرسوده و کانکسی در سطح استان داریم که نیاز به ورود جدی خیران مدرسهساز است.
وی بیان داشت: بسیاری از ناهنجاریهای اجتماعی از تعلیم و تربیت نادرست است که ساخت مدارس و ایجاد فضای آموزشی برای پیشگیری از ناهنجاریها بسیار پر اهمیت است.
مرتضوی با اشاره به اینکه بالاترین آمار بیکاری را در جمعیت فارغالتحصیلان رشتههای نظری داریم و کمترین آمار در بین تحصیلکردههای رشتههای فنی است، ادامه داد: از همین منظر بدنبال ساخت و توسعه هنرستانها در جوار صنایع و تربیت دانشآموزان مهارتمحور هستیم.
وی هزینه ساخت هر هنرستان را بطور تقریبی بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: در حال حاضر ذوب آهن متعهد به ساخت یک هنرستان و فولاد مبارکه دو هنرستان را برعهده گرفت و مابقی را خیران تقبل میکنند.
رئیس مجمع خیران مدرسهساز استان اصفهان نیز از جمعیت یک هزار و ۵۰۰ خیر مدرسهساز در سطح استان خبر داد و افزود: در طول ۲۲ سال ۸ هزار کلاس درس ساخته شد در واقع هر روز یک کلاس درس به مجموعه کلاس درس استان اضافه شده است.
مجتبی ملااحمدی به طرح نهضت هنرستانسازی جوار صنعت اشاره کرد و گفت: هر روز اداره کل کار و امور اجتماعی استان اصفهان بدنبال نیروی کار ماهر است که امروز نبود آن صنایع را با مشکلات عدیدهای مواجه کرده است.
وی با بیان اینکه از آمار ۳ تا ۴ میلیون بیکار در کشور، ۱۳.۵ درصد آنها تحصیلکردههای فاقد مهارت هستند، ادامه داد: ۷۲.۹ درصد سهم بیکاران را زنان تحصیلکرده و ۳۰ درصد مردان تحصیلکرده تشکیل میدهند.
رئیس مجمع خیران مدرسهساز گفت: مطابق با شعار مقام معظم رهبری، ساخت ۴ هنرستان دانشبنیان در دستور کار خیران مدرسهساز است.