احمد عسگری در گفت و گو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا با اشاره به نام گذاری سال جدید توسط رهبر معظم انقلاب تحت عنوان "تولید؛ دانش بنیان و اشتغالزایی" اظهار داشت: اکنون زمان بسیار مناسبی است که نگاه بخش صنعت کشور به حوزه دانش بنیان برای اثرگذاری هرچه بیشتر در اقتصاد کشور بازسازی و تقویت شود.
وی در پاسخ به این سوال که چه تعداد تجهیزات بومی سازی شده توسط فناوران پارک فناوری پردیس تاکنون به دستگاه های اجرایی ارائه شده است، گفت: بیش از ۷۰ درصد نیازهای فناورانه ای که به صورت دقیق توسط بخش صنعت برای فناوران پارک فناوری پردیس تعریف شده، توسط شرکت های فناور تولید و بومی سازی شده است.
مدیرکل سرمایهگذاری و بومیسازی فناوری پارک فناوری پردیس افزود: این مهم نشانگر آن است که اگر بخش صنعت کشور بر اساس یک نیاز دقیق و تعریف شده با شرکت های دانش بنیان تعامل داشته باشد، ظرفیت لازم برای پاسخگویی به این نیازها توسط فناوران در کشور وجود دارد.
وی با بیان اینکه، مجموعه پارک فناوری پردیس در سالهای گذشته بیش از هزار میلیارد تومان قراردادهای تجاری سازی با صنایع مختلف همچون نفت، گاز و صنعت کشور داشته است، اضافه کرد: تولید این فناوری ها بر اساس نیازهای کشور بوده است.
عسگری همچنین اظهار داشت: البته یکسری نیازها پیش از این در بخش های مختلف وجود داشته که به واسطه واردات تامین می شده است که بر اساس شناختی که به خصوص از بخش صنعت کشور داشته ایم و به صورت هفتگی بازدید از بخش های مختلف صنعت داریم، نیازها مشخص و برای اقدامات تحقیقاتی و در ادامه این نیازها برای سرمایه گذاری و تولید فناوری در اختیار شرکت های فناور قرار داده می شود.
وی همچنین گفت: شرکت های دانش بنیان بر اساس سرمایه گذاری صورت گرفته در حوزههای تحقیقاتی، تحقیق و توسعه و آزمایشگاهی، این توان را دارند که بتوانند همه ساله با توجه به ظرفیت هایی که پارک در شرکتهای فناور و دانش بنیان شناسایی کرده و نیازهایی که در صنعت کشور وجود دارد، با یک هزینه منطقی و اقتصادی محصولاتی جدید برای مشتریان خود عرضه کنند.
مدیرکل سرمایه گذاری و بومی سازی پارک فناوری پردیس ضمن اظهار امیدواری از اینکه، در سال جاری شاهد استفاده حداکثری برطرف کردن معضلات و مسائل توسط حوزه دانش بنیان باشیم، تاکید کرد: تسهیل ورود شرکت های فناور کشور به فرایند طبیعی تعریف پروژه، رقابت و ورود به مناقصات دولتی، در این زمینه چاره ساز است.