تبریز - ایرنا - رییس حوزه هنری آذربایجان شرقی گفت: همزمان با گرامیداشت هفته هنر انقلاب اسلامی، ۱۵ اجرای نمایش خیابانی با موضوع «پرچم» به همت حوزه هنری استان در ۶ محل اجتماع در کلانشهر تبریز به روی صحنه رفت.

سیدمحمدحسین بلاغی، روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: نمایش های خیابانی «سه رنگ عشق» و «نَقل‌نُقل» به ترتیب به نویسندگی و کارگردانی عباس خلیفه‌لو و مهدی صالحیار به مدت هفت روز و در مجموع ۱۵ اجرا برای شهروندان تبریزی در گذرهای اماکن شهری اجرا شد و مورد استقبال مخاطبان فرهنگ و هنر دوست قرار گرفت.

وی اظهار داشت: این نمایش‌ها از سری تولیدات واحد هنرهای نمایشی حوزه هنری آذربایجان شرقی بوده و با هدف بررسی نقش و چایگاه پرچم به عنوان یک نماد ملی، احترام به پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران و تحول افکار عمومی در خصوص پایداری و اهتزار همیشگی آن پرچم و تعویق در حس میهن دوستی و تقویت تعصب‌گرایی ملی اجرا شدند.

رییس حوزه هنری آذربایجان شرقی گفت: همچنین همزمان با گرامیداشت هفته هنر انقلاب اسلامی، فیلم سینمایی «باغ بهشت» از سری تولیدات واحد هنرهای تصویری حوزه هنری استان به تهیه‌کنندگی قربانعلی طاهرفر و نویسندگی و ‌کارگردانی حسن نجفی، در سلسله نشست های تخصصی «سینما گپ» اکران و مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

بلاغی، ادامه داد: این سلسله نشست ها در دانشگاه های تبریز و آزاد اسلامی با هدف نقد و بررسی و ایجاد تعامل بین حوزه هنری و مخاطبان به ویژه نسل جوان برگزار شد.

وی یادآوری کرد: در این نشست ها، علی اکبر افتخار به عنوان منتقد و حسن نجفی و قربانعلی طاهرفر به عنوان عوامل اصلی فیلم سینمایی «باغ بهشت» با دانشجویان به گپ‌ و گفت نشستند.

بلاغی، افزود: با توجه به موضوع متفاوت فیلم و استقبال دانشجویان در سطح دانشگاه‌ها در خصوص جلسات نقد و بررسی و گپ‌ و گفت میان عوامل و منتقدان، واحد هنرهای تصویری سعی بر راه‌اندازی آن رویدادها در مراکز علمی و آموزشی دارد و با توجه به استقبال دانشجویان از فیلم و موضوعات مطرح شده در طول جلسه، تلاش می شود این گونه اکران‌ها با هدف تبادل افکار و بررسی موضوع‌های مختلف با زوایای متفاوت برای تولیدات آتی حوزه هنری استان برگزار شود.

به گزارش ایرنا، ۲۰ فروردین سالروز شهادت شهید مرتضی آوینی به عنوان روز هنر انقلاب و ۲۰ تا ۲۷ فروردین ماه به عنوان هفته هنر انقلاب نام گذاری شده تا در این هفته، اندیشه و دیدگاه‌های شهید آوینی و تعریف خاستگاه و مبانی هنر انقلاب بهتر و بیشتر ارایه شود.

شهید سیدمرتضی آوینی، مستندساز، عکاس، روزنامه نگار، نویسنده و نظریه پرداز «سینمای اسلامی» ایرانی بود که در ۲۱ شهریور سال ۱۳۲۶ در شهر ری متولد شد و در ۲۰ فروردین ۱۳۷۲ در ۴۵ سالگی در منطقه فکه خوزستان  بر اثر اصابت ترکش مین به جا مانده از دوران جنگ تحمیلی به شهادت رسید.