جبرئیل برادری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۳۲ هزار هکتار از زمینهای کشاورزی این شهرستان امسال به کشت بهاره شامل گندم، کلزا و جو اختصاص یافت.
وی ادامه داد: کشت گندم شهرستان ری به صورت آبی است که بیشتر در بخش های قلعه نو و کهریزک انجام و جو نیز بیشتر در بخش های کهریزک و حسن آباد فشافویه کشت می شود.
به گفته این مسئول، تاکنون ۱۰۰ درصد از مزارع غلات در مرحله پنجه زنی کامل و ۷۰ درصد در مرحله ابتدای ساقه رفتن و ۳۰ درصد در ابتدای خوشه قرار دارند.
برادری افزود: چهار هزار هکتار نیز مربوط به سطح زیر کشت سبزی و صیفی و حدود چهار هزار هکتار نیز به کشت یونجه اختصاص یافت.
وی با اشاره به اینکه کشاورزان شهرستان ری در سال زراعی گذشته با تمام محدودیت هایی که خشکسالی ایجاد کرد توانستند رتبه اول تولید گندم، ذرت علوفه ای، صیفی جات و رتبه دوم جو را در استان تهران بدست آورند، خاطرنشان کرد: تمام مراحل آبیاری، سمپاشی و فروش محصولات رصد می شود.
برادری، کاهش بارندگی و منابع آبی را مورد توجه قرار داد و اضافه کرد: رویکرد جهاد کشاورزی شهرستان ری افزایش سطح زیر کشت نیست بلکه افزایش بهره وری در تولید است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ری در بخش دیگری از این گفت و گو به مبارزه با علفهای هرز کشتزارهای این شهرستان اشاره کرد و گفت: مبارزه با علف های هرز در مزارع گندم در سطح ۱۰ هزار و ۳۶۲ هکتار، مزارع جو پنج هزارو ۸۰۵ هکتار و مزارع کلزا به ۴۶۰ هکتار انجام شده است.
به گزارش ایرنا، شهرستان ری رتبه اول تولید گندم، ذرت علوفهای، صیفیجات، شیر و رتبه دوم تولید جو و تخم مرغ را در استان تهران دارد.
شهرستان ری با جمعیتی در حدود یک میلیون نفر در جنوب استان تهران واقع شده است.