به گزارش روز سهشنبه ایرنا از سازمان بهزیستی کشور، محمدمهدی امیری به شیوهنامه بررسی درخواستهای مرتبط با پیگیری وضعیت مفقودان اشاره کرد و افزود: در صورتی که فرد مفقود شده در یکی از مراکز تحتپوشش بهزیستی بستری یا نگهداری شود و به هر طریق دیگری اطلاعی از وضعیت او وجود داشته باشد، میتوان درباره وی کسب اطلاع کرد.
وی درباره نقل و انتقال برون استانی پروندههای گروههای هدف، یادآور شد: مددجویان متقاضی انتقال پرونده میتوانند با مراجعه به بهزیستی شهرستان محل سکونت خود، مراحل اداری انتقال را از استانی به استان دیگر پیگیری کنند.
امیری از مراجعه هفت هزار و ۵۵ نفر خارج از ساعات اداری و روزهای تعطیل به ستاد کشور و مراکز استانها در مدیریت شبانه در سال ۱۴۰۰ خبر داد.
رئیس مرکز پذیرش و هماهنگی گروههای هدف سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: از مجموع مراجعان و ارجاعات ۵۶ درصد مربوط به دستگاه قضایی، ۳۵ درصد خودمراجع، ۹ درصد هم از سایر دستگاهها ارجاع شدهاند.
امیری اضافه کرد: ۷۲ درصد درخواستهای مراجعان پذیرش در مراکز شبانهروزی، ۱۲ درصد خدمات اسکان، ۸ درصد خدمات بلیط، ۷ درصد سایر خدمات و یک درصد نیز کمک مالی بوده است که درنهایت ۴۰ درصد خدمات اسکان، ۳۶ درصد پذیرش در مراکز شبانهروزی، ۱۵ درصد خدمات مشاوره و راهنمایی، ۷ درصد خدمات بلیط و ۲ درصد نیز کمک مالی و سایر خدمات دریافت کردند که در مجموع ۱۲ هزار و ۱۱۸ خدمت به هفت هزار و ۵۵ نفر ارائه شده است.
رئیس مرکز پذیرش و هماهنگی گروههای هدف سازمان بهزیستی کشور با توجه به اهمیت ارائه خدمات در ساعات غیراداری به ضرورت توجه مدیران استانی به زیرساختها و منابع مورد نیاز تاکید کرد.