به گزارش ایرنا، حسن عسکری روز سه شنبه در آیین اختتامیه یازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی در سنندج اظهار داشت: یکی از دغدغه های بشریت در طول تاریخ دغدغه دانستن و افزایش آگاهی بوده و بشریت در طول تاریخ کنجکاو بوده که هر لحظه اطلاعاتش را پیرامون خود و اطرافش بالا ببرد.
وی افزود: افزایش آگاهی و علم و فطرت و معرفت انسان راهی جز مطالعه و استفاده از تجربیات یکدیگر ندارد و در این راستا برگزاری چنین جشنواره هایی می تواند تاثیرگذاری بالایی داشته باشد.
فرماندار سنندج ادامه داد: وجود آستان مقدس رضوی در ایران از همه جنبه ها از جمله در مسایل فرهنگی، معنوی، عقیدتی و حتی جنبه اجتماعی و اقتصادی منشا برکات است و بی شک این جشنواره نیز منشا خیرات و برکاتی است و چون در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی گام بر می دارد خود منشا خیر است.
عسکری یادآور شد: امروزه با وجود فضای مجازی برخی تصور می کنند کتاب باید کنار گذاشته شود در حالی که برکات کتابخوانی بسیار بالاتر از فضای مجازی است چون کتاب مکتوب است و می توان به آن رجوع کرد و نویسنده کتاب خود سند است.
وی تاکید کرد: باید تلاش کنیم اهمیت کتابخوانی را برای نسل جوان جامعه بازگو کرده و تلاش کنیم وقتی که برای گذارندن در فضای مجازی می گذارند به مطالعه کتاب بپردازند.
کتابخوانی به اندیشهها و داشتههای انسان عمق می دهد
مسوول دفتر نماینده ولی فقیه در کردستان نیز در این آیین با تاکید بر ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در میان نسل جوان جامعه گفت: کتابخوانی به اندیشهها و داشتههای انسان عمق می دهد.
حجت الاسلام حمیدرضاعاقل زاده اظهار داشت: در این چند سال اخیر یکی از دغدغه های رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) بحث علمی و کتابخوانی بوده که افق دید ایشان برای این مهم در ۲ مرحله است که یک بخش آن پیشرفت در مباحث علمی و بخش دیگر مباحث فرهنگی است.
وی با تاکید بر اینکه باید کتابخوانی براساس ارزش ها و اصول انقلابی و دینی ما باشد گفت: مسوولان فرهنگی باید بر این مهم نظارت داشته و کتاب هایی را در جامعه ترویج دهند که بر دین و انقلاب ما مطابقت داشته باشد.
در ادامه این آیین از برترین های یازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی کردستان تجلیل شد.
یازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی از سری برنامههای نوزدهمین جشنواره بین المللی فرهنگی هنری است که در استان های کشور برگزار می شود.