اردبیل- ایرنا- استاندار اردبیل بر لزوم توجه به جانمایی مناسب واحدهای صنعتی در راستای تسهیل امکان اجرای طرح‌های توسعه خطوط تولید تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید حامد عاملی روز سه‌شنبه در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، گفت: جانمایی مناسب و رعایت فاصله بین برخی از واحدهای صنعتی به منظور تمهید فضای لازم برای طرح‌های توسعه احتمالی ضروری است.

وی افزود: برخی از واحدهای تولیدی که پیش‌تر در کنار همدیگر و با فاصله کم  احداث شده‌اند، در حال حاضر برای توسعه فعالیت خود نیاز به اخذ مجوز جدید دارند.

استاندار اردبیل بیان کرد: این واحدهای صنعتی در عمل نمی‌توانند مجوزهای لازم را برای توسعه طرح‌های تولیدی خود دریافت کنند که موجب تعطیلی برخی از ظرفیت‌های تولیدی در استان می‌شود.

وی تاکید کرد: این تصمیم صحیحی نیست و در این راستا باید از سوی دستگاه‌های متولی یک سری استانداردهایی تعریف شود تا با ارائه راهکارهای مناسب، مشکلاتی از این قبیل که برای واحدهای تولیدی به وجود می‌آید، برطرف شود.  

رئیس سازمان صنعت، معدت و تجارت استان اردبیل نیز گفت: در جهت رفع موانع تولید و رونق اقتصادی، استاندار و اعضای کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، موانع و مشکلات را به صورت مستمر در بازدید از واحدهای صنعتی بررسی می‌کنند و در کارگروه تخصصی با تصویب مصوبات لازم در صدد رفع موانع تولید هستند.

رامین صادقی گفت: تلاش مجموعه سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با این هدف انجام می‌شود که در راستای تحقق شعار سال "تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین" با رفع موانع تولید و حمایت از سرمایه‌گذاران، در ایجاد طرح‌های جدید و توسعه واحدهای فعال شاهد اشتغال‌زایی و توسعه اقتصادی استان باشیم.

در این نشست که با حضور دادستان مرکز استان، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری و دیگر اعضای کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید برگزار شد، مسائل و مشکلات بیش از ۱۰ واحد تولیدی و صنعتی مورد بررسی قرار گرفت.

صبح امروز نیز استاندار، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، رئیس سازمان صمت با جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل از پنج واحد تولیدی و صنعتی اردبیل بازدید کردند.

استاندار اردبیل ضمن شنیدن مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی، با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری، بر لزوم حمایت دولت از واحدهای تولیدی در جهت خودکفایی و اشتغال‌زایی تاکید کرد و از مدیران دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل استان خواست تا حمایت‌های قانونی و لازم را از این واحدها انجام دهند.

بنابر آمارهای سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل حدود یک‌هزار و ۱۶۱ پروانه بهره‌برداری تا کنون در این استان صادر شده است که ۸۱ درصد آنها فعال هستند.