به گزارش ایرنا از وزارت علوم، محمدعلی زلفی گل در نخستین جلسه شورای راهبری توسعه مدیریت وزارت علوم، گفت: معاونتها و مراکز ستاد وزارت، برنامه راهبردی خود را تا سه ماه آینده بر اساس اسناد بالادستی، بیانیه گام دوم انقلاب، سند چشمانداز بیست ساله، نقشه جامع علمی کشور، قانون تشکیل وزارت علوم و برنامههای پیشنهادی وزیر به مجلس شورای اسلامی، تدوین و به شورای معاونان وزارت ارائه کنند.
وی تأکید کرد: در مدت سه ماهه، برنامه راهبردی اجمالی برای ارایه به سازمان امور اداری و استخدامی تدوین و در گام دوم، برنامه راهبردی تفصیلی تدوین شود. همچنین در تهیه این برنامه از ظرفیت نخبگان علم مدیریت و سیاستگذاری علم و فناوری استفاده کنیم و مؤسسه پژوهش و برنامهریزی آموزش عالی، جمعبندی نهایی طرح را بر عهده گیرد.
وزیر علوم با بیان اینکه ارزیابی عملکرد مدیران و کارکنان از شاخصهای سازمان امور اداری و استخدامی برای رتبهبندی دستگاههای اجرایی است، اظهار داشت: معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع تا مرداد ماه، فرآیند ارزیابی مدیران را براساس شاخصهای سازمان امور اداری و استخدامی انجام و به دفتر وزارتی ارسال کند.
وزیر علوم با تأکید بر اینکه باید ضوابط و قوانین و اسناد اقدامات مهم بخشهای مختلف به آسانی در دسترس باشد، ادامه داد: با همکاری اداره کل فناوری اطلاعات، بخشی برای مستندنگاری فعالیتها در زیرمجموعه دفتر وزارتی ایجاد شود.
زلفیگل اظهار داشت: در اسرع وقت، کمیتههای زیر مجموعه شورای راهبری مدیریت وزارت جلسات خود را تشکیل دهند و جلسات به صورت مستمر و منظم ادامه یابد.
تشکیل مستمر شورا یک ضرورت برای تعالی سازمانی است
علی خطیبی، معاون اداری، مالی و توسعه مدیریت منابع وزارت علوم نیز در این نشست، گفت: تشکیل شورای راهبری مدیریت، تکلیف قانونی است که مدتی اجرا نمیشد؛ در حالی که تشکیل این شورا و اجرای مصوبات آن برای رشد و تعالی وزارت ضروری است.
معاون وزیر علوم افزود: با توجه به تغییر ساختار وزارت علوم لازم است در برخی مأموریتها و وظایف معاونتها و ادارات کل بازنگری کنیم و به تبع آن باید کمیتههای شورای راهبری مدیریت نیز اصلاح و بازنگری شوند.
وی وزارت علوم را دستگاهی دانست که از نعمت وجود نخبگان و فرهیختگان دانشگاهی برخوردار است و پیوسته برای پویایی خود می کوشد و حرکت به سمت بهره وری بیشتر همواره مد نظر مدیران این وزارت بوده است.
معاون اداری، مالی و توسعه مدیریت منابع وزارت علوم درخصوص موضوع بهره وری، خاطرنشان کرد: این معاونت یک کارگروه علمی تخصصی را مأمور کرده تا معیارهای بهرهوری در وزارت علوم را استخراج و راهکارهای عملی افزایش بهره وری را به عنوان پیشنهاد مطرح کنند.