به گزارش عصر پنجشنبه مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام علی عرب پور در دیدار با آیتالله سید محمد سعیدی با اشاره به برنامههای این ستاد با مدیریت جدید اظهار داشت: هر ساله عملکرد دستگاهها به اقامه نماز بررسی میشد و به ستاد اقامه نماز کل کشور و دستگاهای مرکزی کشور ارسال میشد که این برنامه همچنان ادامه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه در گذشته برخی مسائل مغفول واقع شده و یا شرایطش فراهم نبوده است گفت: برنامههای ما در دو بخش مردمی و ادارهها دنبال خواهد شد و نخستین برنامه مدنظر ما این است که در شهر قم که محل تردد زائران زیادی است کسبه بازارها و مجتمعهای تجاری اطراف حرم اهتمام بیشتری به اقامه نماز اول وقت داشته باشند که این امر با برگزاری جلسههای ارشادی صورت خواهد گرفت.
سرپرست اقامه نماز قم با بیان اینکه اگر نماز سروسامان داده شود وضعیت حجاب نیز حل خواهد شد افزود: برای سروسامان دادن وضعیت نماز در شهرکهای صنعتی قم هم راهکارهایی داریم و همچنین مساجدی که در مسیر زائران مسجد جمکران از مسیرهای ورودی به قم داریم در مرحله اول ظاهرسازی ورودی مساجد و باز بودن مساجد در وقتهای شرعی نماز و در مرحله دوم بازسازی سرویسهای بهداشتی مساجد در دستور کار است.
وی با بیان اینکه به اقتضای صنف و افرادی که در مشاغل هستند به صورت مجزا دورههای آموزشی خواهیم داشت افزود: برای بازارها دورههای خوبی تدوین شده ولی در استان این دورهها برگزار نشده و کسبه به معارف و احکام نماز آشنایی ندارند که این دورهها باید برای رانندهها و کسبه برگزار شود.
عرب پور با بیان اینکه در بوستانها نمازخانهها کوچک است گفت: در کنار توسعه نمازخانهها ما روحانیان جهادی را شناسایی کردهایم و باید در زمانی که هوا مساعد است در محوطه بوستانها نماز جماعت داشته باشیم و در مرحله بعد مناطق آسیب پذیر فرهنگی قم را شناسایی خواهیم کرد و با همراهی سازمان تبلیغات اسلامی حضور کارشناسان دینی را در این مناطق خواهیم داشت.
وی با اشاره به وضعیت اقامه نماز در ادارههای استان گفت: بعد از کرونا وضعیت اقامه نماز در ادارهها ضعیف شده که بنا داریم با دعوت مدیران به شرکت در نماز جماعت، برگزاری دورههای آموزشی برای کارکنان ادارهها و توزیع بستههای فرهنگی میان کارکنان ادارهها، آنها را به نماز تشویق کنیم.
سرپرست اقامه نماز قم با بیان اینکه از ظرفیت دستگاهها در امر اقامه نماز به خوبی استفاده نشده است گفت: تلویزیونهایی که در بانک ها هستند، تلویزیونهای سطح شهر و خود پردازهای بانکی میتوانند با تبلیغ شعارهای نمازی مردم را به نماز متوجه کنند.
وی با بیان اینکه در مدارس استان ۲۸۵ هزار دانش آموز حضور دارند گفت: ما تنها استانی هستیم که در قالب طرح شمیم به ۲۰۰ مدرسه طلبه اعزام کردهایم و در ساعتهایی که معلمان حضور ندارد و ساعتهای خالی درسی به دانشآموزان آموزشهای دینی ارائه میشود.
عرب پور با اشاره به راهکارهای دعوت و تشویق دانشآموزان به نماز گفت: برگزاری دورههای آموزشی تخصصی نماز برای والدین، برگزاری دورهای تخصصی نماز برای کارشناسان خانواده حاضر در مدارس، برگزاری دورههای تخصصی برای معلمان سوم ابتدایی مدارس دخترانه و مدیران دبیرستان ها و برگزاری جشن تکلیف برای دانش آموزان نومکلف از جمله برنامه های ما برای دانشآموزان است./