به گزارش ایرنا ، عزتالله ضربی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: فعالیتهای فرهنگی و آموزشی پیشگیرانه در مسیر مقابله و مبارزه با مواد مخدر نتیجه مطلوبتری خواهد داشت.
وی افزود: اعتیاد به مواد مخدر یکی از معضلات مهم اجتماعی است که بیتفاوتی نسبت به آن ممکن است دیر یا زود دامنگیر تک تک افراد جامعه و خانوادهها شود بنابراین همه موظف هستند در مقابله با این بلای خانمانسوز احساس مسئولیت کنند.
وی با اشاره به این که این دورهها به مدت دو ماه در شعبات جمعیت هلال احمر استان برگزار میشود ، خاطرنشان کرد: این دورهها در راستای تفاهمنامه منعقد شده بین سازمان جوانان جمعیت هلال احمر و ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور برای اعضا ، مدیران و خانوادههای اعضای جمعیت هلال احمر استان با هدف توانمندسازی اعضای تیمهای حمایت روانی، اجتماعی و مربیان در قالب طرح ملی یاریگران هلال احمر برگزار میشود.
وی ادامه داد: در اجرای این طرح که در قالب شبکهسازی و سازماندهی تیمهای آموزش دیده جمعیت هلال احمر در حوزه اعتیاد برگزار میشود ، شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان نیز مشارکت دارد.
آمار معتادان به مواد مخدر در استان اردبیل حدود ۶۰ هزار نفر برآورد شده که از این تعداد بیش از ۶۰۰ معتاد متجاهر هستند ، تاکنون ۲۰ هزار معتاد در این استان در چرخه درمان از اعتیاد به مواد مخدر قرار گرفتهاند.