زاهدان- ایرنا- مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: در راستای استمرار طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان و با هدف تحقق و صیانت از سلامت و امنیت غذایی در جامعه، حدود ۱۰ هزار مورد بازدید نظارتی از مراکز تولید، عرضه و نگهداری فرآورده‌های خام دامی این استان انجام شده است.

دکتر مهدی حسینی روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: نزدیک به ۵۰ روز از آغاز طرح ملی تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان می‌گذرد که در این مدت حدود ۱۰ هزار مورد بازدید نظارتی از مراکز تهیه، توزیع و نگهداری فرآورده‌های خام دامی توسط تیم‌های دامپزشکی در استان انجام شده است.

وی بیان کرد: طی این بازدیدها حدود ۳۷۰ تن فرآورده خام دامی به دلیل عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و شرایط نامناسب ضبط و افراد متخلف طبق قانون به مراجع قضایی ارجاع داده شدند که تعداد ۷۴پرونده قضایی تشکیل و حدود ۱۸ تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی که عدم سلامت آن محرز بود معدوم و از چرخه مصرف حذف شد.

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان افزود: طرح مذکور تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت و روند تهیه، توزیع و نگهداری فرآورده‌های خام دامی به صورت کامل تحت نظارت و بازرسی دامپزشکی قرار دارد و شهروندان می‌توانند با تهیه فرآورده‌های مورد نیاز خود از مراکز تحت نظارت دامپزشکی، از سلامت و حلال بودن آن اطمینان حاصل کنند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق تلفن ۱۵۱۲ به ادارات دامپزشکی در سراسر استان اطلاع دهند.