به گزارش روز یکشنبه ایرنا و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، حسین شکفته افزود: پس از تلاش های مضاعف کارکنان این دانشگاه و نظر مساعد شورای گسترش آموزش عالی، سه رشته مهندسی سیستم های انرژی گرایش انرژی و محیط زیست در مقطع کارشناسی ارشد، حشره شناسی کشاورزی در مقطع کارشناسی ارشد و زیست شناسی جانوری در مقطع کارشناسی برای پذیرش دانشجو در این دانشگاه تصویب شد.
وی تصریح کرد: دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه جیرفت توانسته با تلاش اعضای هیات علمی جوان و با انگیزه خود رشد قابل توجهی داشته باشد و با نگاه به نیازهای جامعه اقدام به گشایش رشته مهندسی سیستم های انرژی گرایش انرژی و محیط زیست در مقطع کارشناسی ارشد کرد.
وی ادامه داد: با توجه به پتانسیل های بالقوه منطقه جنوب استان کرمان در زمینه انرژی های تجدیدپذیر و همچنین مشکلات عدیده زیست محیطی مانند فرونشست های متعدد زمین، گشایش رشته مذکور در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه جیرفت به عنوان بزرگترین مرکز آموزشی و پژوهشی این منطقه می تواند با پرورش دانش آموختگان متخصص در این حوزه و همچنین اجرای طرح های پژوهشی تقاضا محور، گام مهمی در رفع مشکلات این حوزه محسوب شود.
وی گفت: همچنین دانشجویان کارشناسی رشته مهندسی برق و مکانیک می توانند در این رشته در مقطع کارشناسی ارشد ادامه تحصیل دهند.
رییس دانشگاه جیرفت ادامه داد: رشته حشره شناسی کشاورزی علمی است که به بررسی و مطالعه حشرات زیان آور و مضر برای محصولات مختلف کشاورزی میپردازد و هدف از افتتاح این رشته تلاش در راستای تربیت کارشناس ارشد متخصص و ماهر، در زمینه آفات گیاهی منطقه و تلاش برای مدیریت استفاده از سموم و کاهش خسارت آفات و تولید محصول سالم و گام برداشتن در زمینه کشاورزی پایدار است.
شکفته با بیان این مطلب که دانشگاه جیرفت تنها مرکز آموزش عالی جنوب استان کرمان است و رسالت بزرگی برای توسعه همه جانبه آموزش عالی در این منطقه دارد بیان کرد: مهمترین اولویت برنامه راهبردی دانشگاه جیرفت تلاش برای حل معضلات و مشکلات منطقه از طریق پژوهش های کاربردی است و این مهم نیازمند همکاری سایر دستگاه های اجرایی است.
وی خاطرنشان کرد: راه اندازی مرکز رشد واحد های فناور و برگزاری دوره ها و استارت آپ های مختلف برای رشد و توسعه ایده های جوانان در جنوب استان کرمان یکی از مهمترین برنامه های دانشگاه جیرفت بوده که خروجی بسیار خوبی داشته است.