به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، مجید صدری مدیرعامل شرکت دانشبنیان تولید کننده این دستگاه با بیان اینکه دستگاه برق اضطراری آسانسور، برای حل مشکلات پشتیبانی در مواقع قطعی برق طراحی شده است، افزود: هنگامی که منبع اصلی برق قطع میشود، یوپی اس بهصورت اتوماتیک به باتری متصل شده و به تغذیه بارهای متصله ادامه میدهد، مدتزمان اتصال یو پی اس به باتری در مواقع قطعی برق حدود چند میلیثانیه است.
این محصول بهمحض قطعی برق اصلی، بلافاصله و بدون وقفه، بهطور خودکار آسانسور را تا نزدیکترین طبقه منتقل و درب طبقه را بهصورت خودکار باز میکند. این محصول کاملاً بومیسازی شده و طراحی و تولید آن در داخل کشور انجام میشود.
در حال حاضر استفاده از این محصول اجباری شده است، اما در بعضی ساختمانها افراد برای اینکه بتوانند مجوز آتشنشانی را کسب کنند از محصول بیکیفیت یکبارمصرف استفاده میکنند.
این محصول دارای کیفیت بالایی است، اما محصولی که از چین وارد کشور میشود، معمولا دارای مشکلاتی است. در حال حاضر در این شرکت ۲۵ نفر بهصورت مستقیم و حدود ۵۰ نفر بهصورت غیرمستقیم مشغول به فعالیت هستند.
مدیرعامل شرکت مذکور با اشاره به اینکه در معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری باید راههای ارتباطی تقویت شود، افزود: ارتباط گرفتن با این مجموعه کمی سخت شده است، برای دیدن کارشناسان و بیان یکسری مسائل باید ارتباط مستقیم بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شرکتهای دانشبنیان شکل گیرد.