تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۲

قم - ایرنا - رئیس هیات مدیره شهرک صنعتی شکوهیه قم گفت: از یکهزار و ۶۱۰ واحد صنعتی مجوز گرفته در این شهرک، ‌یکهزار و ۳۰ واحد فعال و ۱۵۰ واحد نیز غیر فعال می‌باشد.

حمیدرضا عالمی عصر یکشنبه در نشست هم‌اندیشی استاندار قم با کارآفرینان استان افزود: شهرک صنعتی شکوهیه از سال ۱۳۷۸ شروع به فعالیت کرد، و هم اکنون یکهزار و ۲۶۵ هکتار را زیر پوشش دارد که حدود ۷۹۵ هکتار آن صنعتی است.

وی با بیان اینکه بر اساس پروانه، سطح اشتغال در این شهرک ۲۷ هزار و ۶۶۳ تَن است گفت: در کل ۲۴ هزار تَن موجود است.

عالمی با بیان اینکه بعد از ۲۲ سال تاسیسات این شهرک فوق‌العاده فرسوده شده و دچار استهلاک‌های شدید است افزود: ایجاد بودجه خاص برای اصلاح زیرساخت‌ها موانع قانونی دارد.

رئیس هیات مدیره شهرک شکوهیه همچنین با تاکید بر داشتن یک نگاه و رویکرد ویژه به شهرک صنعتی شکوهیه به عنوان قطب صنعتی استان خاطرنشان کرد: هیات مدیره شهرک شکوهیه و همچنین شرکت شهرک‌ها تاکنونی نتوانستند، بودجه را برای این شهرک بگذارند، و به هیچ وجه شایسته‌ واحدهای ارزشمندی که در این مجموعه فعالیت می‌کنند، نیست.

وی همچنین با ارائه پیشنهادی مبنی بر تشکیل کارگروهی، متشکل از سازمان‌های مختلفی چون بازرسی، صنعت، معدن، تجارت و شرکت شهرک‌های صنعتی به منظور احصا، بررسی و ممیزی واحدهای صنعتی تصریح کرد: در این کارگروه می‌توانیم با توجه به رویکردهایی که مدیران استان به موضوع صنعت و اشتغال دارند، کاهش هزینه‌های تولید را رقم بزنیم.

روح‌الله ابراهیمی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قم نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت بازسازی و ترمیم شهرک‌های صنعتی استان یادآور شد: برای این موضوع از سال ۹۲ اختصاص مبلغی از درآمد حاصل از مالیات بر ارزش افزوده‌ای که توسط واحدهای صنعتی مستقر در این شهرک‌ها، پرداخت می‌شود، پیگیری شد، و در قانون نیز آمده است.

همزمان با روز ملی کارآفرین، سید محمدتقی شاهچراغی استاندار قم با حضور در شهرک صنعتی شکوهیه و بازدید از یک واحد تولید انواع شیشه با جمعی از تولیدکنندگان و کارآفرینان استان گفت‌وگو کرد.

حجم سرمایه‌گذاری انجام‌ شده برای واحدهای صنعتی قم، حدود ۸۰ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایه‌گذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۶۰ هزار تَن فرصت اشتغال ایجاد شده‌ است.

این استان دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنان موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارند. / 
.