شهرکرد- ایرنا- استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: تامین آب شرب پایدار مردم استان را از مجاری قانونی و رسمی پیگیری می‌کنیم و نتایح آن بزودی مشخص می‌شود.

غلامعلی حیدری شامگاه یکشنبه در جمع خبرنگاران این استان اظهار داشت: یکی از طرح‌های مهم استان طرح بن به بروجن است که آب شرب نیمی از جمعیت استان را تامین می‌کند و در سال گذشته ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار جذب آن شد و اکنون از ۸۰ درصد پیشرفت اجرایی برخوردار شده است.

وی افزود: تاکنون در راستای احقاق حقوق مردم استان در حوزه آب جلسات متعددی با معاون اول رییس‌جمهور، رییس مجلس و وزرای مربوطه برگزار شده است و دنبال هیاهو و جنجال‌آفرینی نیستیم.

حیدری با بیان اینکه راهبرد این استان برای پیگیری حقوق مردم، حرکت در مسیر قانون و مراجع رسمی است، تصریح کرد: در راستای احقاق حقوق مردم همچون سردار شهید قاسم سلیمانی خود را سپر بلای مردم می کنیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری مخالفت خود با اجرای طرح انتقال آب بهشت‌آباد را اعلام کرد و گفت: این طرح مجوز محیط زیست ندارد از همین رو با هر طرحی که قانونی نباشد مخالف بوده و در حفظ منابع آب موجود استان مصم هستیم.

حیدری رونق اشتغال را از دیگر برنامه‌های مهم استان برشمرد و گفت: در گام نخست تلاش می‌شود تا نرخ بیکاری استان به میانگین کشوری برسد چراکه در حال حاضر در رتبه دوم نرخ بیکاری کشور قرار داریم.

وی روش مدیریتی خود را تقسیم کار و کادرسازی عنوان کرد و افزود: در پیشبرد برنامه‌های استان از ظرفیت معاونان و مشاوران در بخش‌های مختلف بهره‌گیری می‌شود.

حیدری در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در خصوص نحوه انتصابات در استان، تصریح کرد: پاک دست بودن، جهادی عمل کردن، انقلابی بودن و تخصص و تعهد داشتن و جوان بودن از جمله شاخص‌های انتصاب مدیران استان است.

انتصاب مدیران جوان در چهارمحال و بختیاری

مقام عالی دولت در استان چهارمحال و بختیاری افزود: ۱۰ نفر از مدیران استان متولد دهه ۶۰ هستند و میانگین سنی مدیران استان ۱۰ تا ۱۵ سال جوان شده است.

حیدری با بیان اینکه انتصاب مدیران دارای فرایند خاص خود است، خاطرنشان کرد: تاکید می‌شود تا فرایند انتصابات تسریع شود.

وی تحقق شعار سال مبنی بر تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین را در راس برنامه‌های این استان عنوان کرد و گفت: در همین راستا در بخش‌های کشاورزی و صنعت از روش‌های نوین و مبتنی بر دانش‌بنیان استفاده می‌شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه صنعت استان وضعیت مناسبی ندارد، خاطرنشان کرد: نبود صنایع تبدیلی و تکمیلی از خلاهای این بخش است که ایجاد آن جزو برنامه‌های استان است.

حیدری بر ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فضای مجازی در راستای پیشبرد برنامه‌های استان، افزود: باید فضای مجازی جدی گرفته شود.