گناوه - ایرنا - مسئول بهداشت محیط و حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: در اجرای طرح تشدید نظارت در ماه مبارک رمضان، ۶۸۵ بازرسی توسط بازرسان این شبکه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بویژه شیرینی، آش فروشی و غذای‌های بیرون بر انجام شده است.

علیرضا یوسفی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: دریی بازدیدهای بازرسان بهداشت محیط در  این مدت  ۱۷۳ اخطار بهداشتی صادر ، ۳۸ صنف به مراجع قضایی معرفی‌ و  ۲ صنف متخلف نیز مهروموم  شدند.

وی اظهار کرد: در همین مدت ۲۳ بازدید مشترک با سایر ادارات صورت گرفت و بیش از ۱۸۳ موردسنجش پرتابل از مواد غذایی به عمل آمد و  ۵۵ کیلوگرم مواد غذایی غیرقابل‌مصرف جمع‌آوری و معدوم شد.

یوسفی گفت:  ۲۱۶ مورد کلر سنجی از آب آشامیدنی و ۵۷ نمونه‌برداری میکروبی آب آشامیدنی در این مدت انجام گرفت.

مسئول بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت ودرمان گناوه یادآورشد: طرح تشدید نظارت بر صنوف مواد غذایی و اماکن مذهبی  از ابتدای ماه مبارک رمضان شروع‌ و تا پایان این ماه ادامه دارد.