سمنان- ایرنا- نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان گفت: زمینه در استان برای تحقق شعار سال «تولید، دانش بنیان، اشتغل آفرین» با ظرفیت های خوب فراهم است و به برنامه ریزی نیاز دارد.

 به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین مرتضی مطیعی روز دوشنبه در دیدار با مدیرکل و مدیران صنعت، معدن و تجارت استان سمنان در دفتر امام جمعه این شهر با تقدیر از تلاش ها و پیگیری های انجام شده در بخش های صنعت ، معدن و تجارت استان افزود: با توجه به شعار سال ، تولید در خط مقدم اقتصاد کشور قرار دارد و باید سرکشی و بازدید از واحدهای تولیدی و شنیدن مشکلات تولید کنندگان و پیگیری امور آنها مورد توجه خاص مسئولان قرار گیرد.

وی تصریح کرد: فرآوری معادن مهمترین بحث در معادن است و در این خصوص با جذب سرمایه گذار و ایجاد واحدهای فرآوری جدید می توان به اقتصاد استان و توسعه آن کمک کرد.

امام جمعه سمنان افزود: با یک برنامه ریزی و اقدام منسجم برنامه افق آینده برای تحقق شعار سال تعیین شود تا به اهداف مورد نظر دست یابیم.

ایجاد ارزش افزوده و جلوگیری از خام فروشی با فرآوری در معادن

مدیرکل صنعت ، معدن و تجارت استان سمنان هم در این گفت: حمایت از واحدهای فرآوری معادن اولویت اصلی این اداره کل در ایجاد ارزش افزوده و جلوگیری از خام فروشی در معادن استان است.

علی تشنه دل گفت: بهره بردارانی که قصد دارند در کنار معادن خود واحد فرآوری ایجاد و اشتغال و ارزش افزوده ایجاد کنند حمایت می شوند.

وی ضمن ارائه گزارشی از آخرین وضعیت صنعت ، معدن و تجارت استان افزود: معادن سرمایه استان سمنان هستند و مزیت نسبی استان معادن آن است که می تواند توسعه پایدار ایجاد کند و محور توسعه استان قرار گیرند.

مدیرکل صمت استان سمنان تصریح کرد: یکی از اقدامات بزرگ دولت در بخش معادن ، ساماندهی معادن راکد و شفافیت در بحث واگذاری معادن است که در این خصوص معادنی که بلوکه می شوند در اختیار اداره کل صنعت، معدن و تجارت و سپس از طریق مزایده و فراخوان در اختیار بهره برداران قرار می گیرد و در آن هیچ دخل و تصرف انسانی انجام نمی شود.

وی با اشاره به آخرین وضعیت صنعت استان سمنان افزود: سال گذشته در بخش رونق تولید و پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی ، استان سمنان رتبه اول کشوری را داشت که اگر چنین گفتمان و فضایی در استان وجود دارد در سایه یک کار جمعی و با تلاش همه دستگاه های مرتبط است.

تشنه دل افزود: دولت سیزدهم پیگیر شفافیت در نظام توزیع کالا است و با راه اندازی سامانه جامع تجارت و با مشخص شدن مبادلات ، قیمت ها ، میزان و موجودی کالاها ، شفافیت در اقتصاد ایجاد می شود و با اطمینان می توان بازار را کنترل کرد.